Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Κ. Δανδουλάκη: “Πρώτη φορά με παίρνουν με σπαραγμό…για να μου ζητήσουν δουλειά”

H αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στη Δέσποινα Καμπούρη και το Lifestyle για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοί της τα τελευταία 2 χρόνια.

Η πρωταγωνίστρια της Ζωής της Άλλης εκμυστηρεύτηκε στην Δέσποινα Καμπούρη πως η ανεργία και η αγωνία των ηθοποιών έχει φτάσει τα τελευταία δύο χρόνια σε απελπιστικό επίπεδο. “Τα τελευταία δυο χρόνια ήταν η πρώτη φορά που με παίρνανε με σπαραγμό ψυχής να μου ζητήσουν δουλειά ή να με ρωτήσουν μήπως άκουσα τίποτα ή μήπως μπορώ να βοηθήσω με κάποιο τρόπο” αναφέρει. Έτσι, δεν είναι από τους ανθρώπους που παραπονιέται για τις πολλές ώρες δουλειάς ή πως κουράστηκε ύστερα από τόσα χρόνια καριέρας. Αντίθετα παραδέχεται πως δεν ζηλεύει καθόλου όσους δεν είχαν λόγο να δουλέψουν στη ζωή τους.

Η Κάτια Δανδουλάκη δηλώνει γοητευμένη από τον ρόλο της στην καθημερινή σειρά του Mega, αφού για πρώτη φορά καλείται να υποδυθει την “κακιά”, την αδίστακτη! Όπως όμως αναφέρει είναι ευτυχής που κανείς ρόλος δεν κατάφερε να σκιάσει την υπόστασή της. Όσο κι αν αγάπησαν τους δεκάδες ρόλυς που έχει υποδυθεί σε τηλεόραση και θέατρο, όσοι την συναντούν στο δρόμο την φωνάζουν Κάτια ή κ. Δανδουλάκη!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε