Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Μενεγάκη-Λάτσιος: τον Αύγουστο αγόρασαν οικόπεδα στη Λέσβο!

Μενεγάκη-Λάτσιος: τον Αύγουστο αγόρασαν οικόπεδα στη Λέσβο!

Η τοπική εφημερίδα Αιολικά Νέα αποκάλυψε  την τελευταία κοινή αγορά του ζευγαριού κάτι που δείχνει ότι..

…μέχρι το τέλος του καλοκαιριού,  σχεδίαζαν την κοινή τους ζωή. Είναι λογικό ότι αν υπήρχαν από τότε σύννεφα στη σχέση τους δεν θα έκαναν κοινές επενδύσεις.

Τα Αιολικά Νέα στο χθεσινό τους φύλλο αποκάλυψαν  ότι η Ελένη Μενεγάκη με το Γιάννη Λάτσιο αγόρασαν τον περασμένο Αύγουστο, δύο οικόπεδα “φιλέτα” στην Kράτηγο και στο Πυργί, με σκοπό να φτιάξουν εξοχικό και φάρμα. 

Η εφημερίδα περιγράφει με λεπτομέρειες που και πότε αγόρασαν τα οικόπεδα και δευκρινίζει ότι τα συμβόλαια υπογράφτηκαν από την Ελένη, παρουσία του συζύγου της.

Συγκεκριμένα  η εφημερίδα γράφει τα εξής:

“Το πρώτο οικόπεδο που αγόρασε βρίσκεται στην περιοχή της “Κάτιας”, κοντά σε νεοανεγειρόμενες μεζονέτες, σχεδόν επί του παραλιακού δρόμου.

 Η κ. Μενεγάκη έκανε αυτή την επένδυση – αν και πρόκειται για μια περιοχή που εξελίσσεται σε πυκνοκατοικημένη και η ίδια προτιμά την “απομόνωση”, τουλάχιστον κατά την περίοδο των διακοπών της – γιατί είναι γνωστή η αγάπη της για την φύση και το συγκεκριμένο οικόπεδο βρίσκεται δίπλα στην θάλασσα και κάτω από το δάσος. Επιπλέον η συγκεκριμένη περιοχή αναπτύσσεται ραγδαία και οπωσδήποτε πρόκειται για μια κερδοφόρα επένδυση.

Το δεύτερο οικόπεδο που πέρασε στα χέρια της γνωστής παρουσιάστριας βρίσκεται στον δρόμο που οδηγεί στο Πυργί, λίγα μέτρα πιο κάτω από τον κεντρικό δρόμο Μυτιλήνης – Λάρσου. Πρόκειται για ένα μεγάλο οικόπεδο, 15 περίπου στρεμμάτων, που “βλέπει” όλο τον κόλπο της Γέρας. Αυτή και μόνο η θέα ήταν αρκετή για να γεννηθεί η επιθυμία στην “βασίλισσα της πρωινής ζώνης” να αποκτήσει αυτό το οικόπεδο, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Μυτιλήνη.
Όπως άλλωστε είπε σε ανθρώπους που μετείχαν στις διαδικασίες αυτής της αγοραπωλησίας, είναι πολύ πιθανό μέσα στα επόμενα χρόνια να δημιουργήσει εκεί μια μικρή φάρμα όπου ονειρεύεται να ζήσει μόλις αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως προαναφέραμε, τα συμβόλαια για την αγορά αυτών των δύο οικοπέδων υπεγράφησαν τον Αύγουστο, παρουσία του συζύγου της, αλλά ο εντοπισμός τους είχε γίνει μήνες νωρίτερα, μετά από συνεργασία κτηματομεσιτών από την Αθήνα και την Μυτιλήνη. Για τον λόγο αυτό, άλλωστε, βρέθηκε στην Μυτιλήνη το καλοκαίρι, μετά από τις περιβόητες διακοπές της στην Άνδρο και αρκετοί ήταν αυτοί που την είχαν δει να κυκλοφορεί μέσα στην πόλη με τον Γιάννη Λάτσιο και τα παιδιά τους. Να σημειωθεί ότι το διάσημο ζευγάρι είχε διαμείνει για μια εβδομάδα σε μία βίλα στο Πυργί, πολύ κοντά στο οικόπεδο που αγόρασε η παρουσιάστρια.
Το ζεύγος Λάτσιου και τα τρία τους παιδιά είχαν επισκεφθεί τις ημέρες των διακοπών τους τον Μόλυβο και την Σκάλα Συκαμιάς, όπου έφαγαν σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε