Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Μικρά μυστικά για να προστατεύσεις το δέρμα σου από το κρύο!

Μικρά μυστικά για να προστατεύσεις το δέρμα σου από το κρύο!

6 πολύτιμα μυστικά που θα διαφυλάξουν το δέρμα σου από την αφυδάτωση! Ακολούθησέ τα τώρα!

Οι θερμοκρασίες πέφτουν αλλά μάντεψε! Οι θερμοκρασίες πρέπει να λειτουργούν αντιστρόφως ανάλογα με την εμφάνισή σου! Και γι’ αυτό έχουμε όλα τα tips. Πρόκειται για μικρά μυστικά που πρέπει να εφαρμόζεις από σήμερα μέχρι και τον ερχομό της Άνοιξης προκειμένου να διατηρήσεις την επιδερμίδα σου ενυδατωμένα σε βάθος.

Η αισθητικός Μαίρη Σταυριανού μας έδωσε πολλά τέτοια! Αν το δέρμα σου σε τραβάει-τσούζει-υποφέρει-δεν-βλέπει-την-ώρα-να-έρθει-άνοιξη με αυτά τα beauty tips για το κρύο θα νιώσεις πολύ καλύτερα!

1. Η σωστή ενυδατική
Μετά τον βαθύ καθαρισμό του προσώπου σου θα πρέπει να τροφοδοτήσεις την επιδερμίδα με ενυδατικά στοιχεία πλούσια σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά. Η αγαπημένη σου ενυδατική κρέμα έχει εξέχουσα θέση στο σημερινό σου beauty routine! Εδώ θα βρεις μερικές αγαπημένες μας ενυδατικές κρέμες.

2. Αβοκάντο για το κρύο!
Η ενυδάτωση δεν περνάει μόνο από το μπάνιο αλλά και την διατροφή μας. Μια βόλτα από το κοντινότερο σούπερ μάρκετ για να αγοράσεις αβοκάντο είναι ό,τι πρέπει για σήμερα! Το αβοκάντο είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε που αποτελεί ιδανική τροφή για το δέρμα. Τα φυσικά συστατικά που περιέχονται στο αβοκάντο διευκολύνουν την απορρόφηση των λιποδιαλυτών συστατικών όπως τα καροτένια κλπ. Τα τελευταία έχουν πλούσια αντιοξειδωτική δράση. Επιπλέον τροφές που μπορείς να βάλεις σήμερα στην διατροφή σου είναι τα καρύδια που είναι πλούσια σε Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα και φυσικοί χυμοί, όπως το πορτοκάλι. Το τελευταίο περιέχει βιταμίνη C που ενισχύει το ανοσοποιητικό.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε