Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Μηνύσεις στο Dancing with the stars!

Οι καταγγελίες για στημένο παιχνίδι και η απάντηση της Γκαλένα Βελίκοβα άνοιξαν έναν νέο κύκλο μηνύσεων.

Η όμορφη κριτής του talent show έδωσε την δική της θέση για τις κατηγορίες που δέχεται, ότι έχει στήσει το παιχνίδι προωθώντας τους δικούς της μαθητές, μέσα από την εκπομπή “Αξίζει να το δεις”. Μια από τις παίκτριες που την κατηγόρησαν ,μετά την αποχώρησή της, ήταν και η Πηγή Δεβετζή.

“Ο καβαλιέρος της Πηγής είναι ενεργός αθλητής και εγώ προπονώ αθλητικά ζευγάρια που μετέχουν σε αγώνες. Οπότε και αυτός είναι μαθητής μου ενεργός. Πρέπει να καταλάβει οτι ο κόσμος είναι αυτός που ψηφίζει και ψηφίζει ότι θέλει. Από εμένα πάντως έχει πάρει και καλούς βαθμούς”, απαντά στην Τατιάνα Στεφανίδου η γνωστή χορογράφος.

Από τους φανατικούς πολέμιους της Γκαλένα Βελίκοβα όμως είναι ο γνωστός συνάδελφός της Στήβεν Κέλι ο οποίος υποστηρίζει ότι έχει αναγκάσει τους χορευτές να μην μιλήσουν για το στημένο παιχνίδι.

Ο χορογράφος Στήβεν Κέλι

“Για να βγαίνεις στην τηλεόραση και τις εφημερίδες κάθε εβδομάδα, πρέπει να έχεις κάτι να λες. Τον γνωρίζω τον Στίβεν Κέλι. Μάλιστα, μου είχε πει “αν δεν με πάρουν στο Dancing, θα βγαίνω και θα λέω ό,τι θέλω”, ισχυρίζεται η χορογράφος.

Ο Στήβεν Κέλι όμως απαντά με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση, γιατί όπως δήλωσε ο ίδιος στην εκπομπή “Πολύ Μπλα Μπλα” η Γκαλένα Βελίκοβα είπε ψέματα στην εκπομπή της Τατιάνας. Μάλιστα, θα συντάξει κι ένα δελτίο τύπου με το ιστορικό των γεγονότων το οποίο θα στείλει σε όλα τα κανάλια.

Το μέρος της χορογράφου παίρνει η διαγωνιζόμενη Έρρικα Πρεζεράκου μέσα από συνέντευξή της στο περιοδικό People η οποία υποστηρίζει ότι δεν τείθεται θέμα στημένου παιχνιδιού. “Εγώ προσωπικά δεν έχω αντιληφθεί κάτι που να με κάνει να το πιστέψω. Όσον αφορά στην Πηγή, είναι πολύ μεγάλη αθλήτρια και δεν έχει ανάγκη να αναγνωριστεί μέσα από ένα show. Έκανε εξαιρετική δουλειά και ήταν πολύ καλή. Το ότι βγήκε και “παραπονέθηκε” μπορεί να οφείλεται σε λόγους που αγνοώ”, δηλώνει χαρακτηριστηκά.

Η Έρρικα Πρεζεράκου

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε