Παρασκευή, 10 Μαΐ
18oC Αθήνα

Μπήκαμε στο backastage του Taste the Fashion! Όσα είδαμε στο fashion-gourmet event χθες το βράδυ!

Μπήκαμε στο backastage του Taste the Fashion! Όσα είδαμε στο fashion-gourmet event χθες το βράδυ!

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το backstage αλλά και από το εντυπωσιακό show…

Τι σχέση μπορεί να έχουν οι οίκοι μόδας Balenciaga, Salvatore Ferragamo, Gucci με τους chefs Γιάννη Μανίκη, Λευτέρη Λαζάρου και Χριστόφορο Πέσκια;

Το “Τaste the Fashion” είναι ένα πρωτοποριακό event με φιλανθρωπικό χαρακτήρα που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους λάτρεις της υψηλής αισθητικής να απολαύσουν Live shows με ρούχα μεγάλων οίκων μόδας του εξωτερικού αλλά και ένα δείπνο gourmet δια χειρός ταλαντούχων chefs.

Την Πέμπτη το βράδυ λοιπόν η μεγάλη αυτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Hilton όπου ο οίκος Gucci, Salvatore Ferragamo και Balenciaga παρουσίασαν τις συλλογές τους για την φετινή Άνοιξη και Καλοκαίρι. Ο χώρος ήταν ιδιαίτερα προσεγμένος με τα στρογγυλά τραπέζια να είναι στολισμένα με λουλούδια και κεριά σε λευκή απόχρωση και τα πιάτα από πλεξιγκλάς σε διαφανή και ροζ απόχρωση να δίνουν μία ανοιξιάτικη πινελιά. Το ίδιο ισχύει και για τα ποτήρια νερού τα οποία είχαμε την τύχη να πάρουμε και ως δώρο κατά την έξοδο μας από το event. Ας τα πάρουμε όμως όλα με την σειρά. Η λαμπερή βραδιά που σε έκανε να δραπετεύεις από την καθημερινότητα και να ξεφεύγεις από τα προβλήματα της καθημερινότητας, γεγονός που όλοι έχουμε τόση ανάγκη, είχε επίσημη ώρα έναρξης τις 9. Αξίζει να σου αναφέρω πως το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων πήγε ίδρυμα “Ελπίδα” για τα ασθενέστερα οικονομικά παιδιά που φιλοξενούνται.

Το TLIFE “τρύπωσε” στα παρακήνια και σου προσφέρει αποκλειστικές εικόνες από την προετοιμασία από τα μαλλιά, το make up αλλά και το fitting των ρούχων.

Δες φωτογραφίες από τα παρασκήνια στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε