Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ν. Μπουλέ: Θεωρώ λάθος να με συνδέουν συνεχώς με τον Γρηγόρη!

Η γνωστή παρουσιάστρια μιλησε για όλα όσα της καταλογούν το τελευταίο διάστημα, τη σχέση της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την επαγγελματική της πορεία.

Μια μοναδική συνέντευξη έδωσε η Νάντια Μπουλέ, όπου μίλησε για όλους και για όλα. Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Γρηγόρη και τις ευθύνες που της καταλογίζουν το τελευταίο διάστημα.

 
Πολλοί έχουν συνδέσει την επαγγελματική της πορεία με τον σύντροφό της, γεγονός που την εξοργίζει και αντιδρά. “Νομίζω ότι έχω δείξει ξεκάθαρα ότι κάνω τα δικά μου μικρά και σταθερά βήματα και θεωρώ λάθος να υπάρχει αυτή η διαρκής σύνδεση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου επειδή κάποια στιγμή στη ζωή μου έτυχε για ένα διάστημα 6 μηνών να συνδεθούν τα προσωπικά με τα επαγγελματικά μου”, είπε η Νάντια Μπουλέ σε συνέντευξή της στο “Έθνος της Κυριακής”.
 
Παράλληλα, η ίδια προσπάθησε να διευκρινήσει πως από μικρή ακούει πως δεν πρέπει να μπερδεύονται τα συναισθηματικά με τα επαγγελματικά αλλά εκείνη επέλεξε να βάλει μπροστά το συναίσθημα και όχι τη λογική και κοιτάζοντας πίσω δεν το έχει μετανιώσει.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε