Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο γάμος – επίδειξη χλιδής

Ο γάμος – επίδειξη χλιδής

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λεό Πατίτσας ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, ολοκληρώνοντας το παραμύθι της γνωριμίας τους με λαμπερούς καλεσμένους, ακριβά αυτοκίνητα και πολυτελή σκάφη, λίγες μέρες πριν τον επόμενο έλεγχο της τρόικας στα οικονομικά της Ελλάδας.

Μία εβδομάδα έχει περάσει από τον πολυσυζητημένο γάμο -για τον οποίον κατασκευάστηκε και ειδική ιστοσελίδα που ενημέρωνε το κοινό για τις καθημερινές εξελίξεις- και ο θόρυβος δεν λέει να καταλαγιάσει.

Στην τελετή, που δεν φαίνεται να προσαρμόστηκε στα νέα δεδομένα που έχει επιβάλλει στη χώρα μας το ΔΝΤ, ο γαμπρός έφτασε με μια λευκή Aston Martin στον “Αστέρα”, όπου ήδη ετοιμαζόταν η νύφη. Μετά από τα ρύζια και τα κουφέτα, στο πάρτι που ακολούθησε, το ζευγάρι και οι καλεσμένοι του γιόρτασαν -μεταξύ άλλων- και το δώρο έκπληξη που έκανε ο Λεό στην Μαριέττα για να σφραγίσουν τη σχέση τους.

Το “Galactica” έχει μήκος 32 μέτρα και διαθέτει 4 καμπίνες και δύο μηχανές 2.500 ίππων η κάθε μία. Πρόκειται για ένα υπερπολυτελές σκάφος αξίας 7 εκατ. ευρώ! Τις μέρες που ακολούθησαν το ζευγάρι δεν άφησε την καμπάνα του στο παραλιακό ξενοδοχείο και ξεκουράστηκε με μικρές αποδράσεις στον Σαρωνικό, πριν ξεκινήσει το ταξίδι του μέλιτος στα νησιά του Αιγαίου.

Για την ευτυχία του ζευγαριού φαίνεται ότι επιστρατεύθηκε και η ιστορία που -σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”- διέθεσε απλόχερα στους νεόνυμφους το Πλωτό Ναυτικό Μουσείο Αβέρωφ για να το μετατρέψουν σε νυχτερινή πίστα χορού!

Τη στιγμή που η ζωή του Έλληνα δυσκολεύει μέρα με την ημέρα, φαίνεται ότι η ζωή για μερικούς κυλάει σαν παραμύθι, αν και για κάποιους κακόγουστο…

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε