Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο “πόλεμος” για την περιουσία του Dennis Hopper

Ο διάσημος ηθοποιός έφυγε το Σάββατο στα 74 του ύστερα από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Ο Dennis Hopper έπασχε από καρκίνο του προστάτη το τελευτάιο διάστημα, το οποίο έκανε την καθημερινότητά του πολύ δύσκολη. Παράλληλα είχε να αντιμετωπίσει την περίεργη συμπεριφορά της τελευταίας συζύγου του με την οποία ήταν πολύ κοντά στο διαζύγιο.

Ο καταξιωμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης που καθιερώθηκε στην συνείδηση του κοινού με την κινηματογραφική του επιτυχία “Ο αξέχαστος καβαλάρης” του 1969, απέκτησε πρόσφατα και το δικό του αστέρι στην Λεοφώρο της Δόξας.

Εκτός από την επαγγελματική του ζωή, πλούσιο είναι και το ιστορικό της προσωπικής του ζωής. παντρε’υτηκε πέντε φορές και απέκτησε τέσσερα παιδιά. Ο συντομότερος γάμος του διήρκησε 8 ημέρες ενώ ο μεγαλύτερος άντεξε για 14 χρόνια.

Ο Dennis Hopper και η Victoria Duffy

Αυτός ήταν και ο τελευτάιος του με την 42χρονη Victoria Duffy. Ο θάνατός του όμως άφησε μισοτελειωμένη την αίτηση διαζυγίου που είχε κατατεθεί τον Ιανουάριο. Αποτέλεσμα αυτού είναι να ξεκινήσει μία διαμάχη για την μεγάλη περιουσία του ηθοποιού αφού σύμφωνα με το προγαμιαίο συμβόλαιο η Duffy δικαιούται το 25%.

Επίσης, δικαιούται 250.000 δολάρια με την προυπόθεση να παρέμεναν παντρεμένοι κάτω από την ίδια στέγη. Παρόλο που η Vicroria Hopper ήταν σε διάσταση με τον ηθοποιό, ζούσε σε διαφορετικό σπίτι το όποίο όμως ανήκε στον ίδιο. “Είπε ότι θα τα διεκδικήσει και περιμένω ότι θα το κάνει”, δήλωσε ο Joe Mannis, δικηγόρος του Hopper.

Διαβάστε επίσης: Πέθανε στα 74 ο ηθοποιός Dennis Hopper

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε