Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Oι 15 καλύτερες στιλιστικές επιλογές της Κate Middleton μετά το γάμο!

Η Κate Middleton σε κάθε της εμφάνιση κερδίζει τις εντυπώσεις… Δες τις καλύτερες στιλιστικές της στιγμές μετά το γαμό!

Η Κate Middleton εδώ κι αρκετά χρόνια όπου κι αν βρίσκεται τραβάει τα φωτογραφικά φλας και όχι άδικα αφού από την πρώτη κιόλας εμφάνισή της στο πλευρό του πρίγκιπα William απασχόλησε τα μέσα με του που πάει, τι κάνει αλλά και τι φοράει.. Δεν ήταν τυχαίες οι μηνύσεις που έκανε στο παρελθόν στους paparazzi. 

Τέλος πάντων, περασμένα ξεχασμένα αφού ο καιρός πέρασε και η Kate έζησε την αποθέωση των φλας όταν ανακοινώθηκε η ημερομηνία του γάμου της με τον πρίγκιπα William αλλά και την ημέρα του γάμου της με το νυφικό του οίκου Alexander McQueen να αποκτάει φανατικές οπαδούς.

Η Kate από εκείνη τη στιγμή και έπειτα δεν έπαψε λεπτό να απασχολεί με τις στιλιστικές της επιλογές τον κόσμο της μόδας αποδεικνύοντας πως το να είσαι κομψή δεν προϋποθέτει αγορές πολλών εκατομμυρίων. Η αγαπημένη Δούκισα του Cambridge έχει από ότι φαίνεται άποψη στο ντύσιμο της και κάνει επιλογές που μπορείς να κάνεις κι εσύ αφού ψωνίζει από το Zara! Nα σου πω για την ιστορία, πως βρετανική εφημερίδα πριν από καιρό είχε γράψει πως η Kate βρέθηκε μόνη της στο κεντρικό κατάστημα Topshop στο Λονδίνο όπου ψώνισε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια – είχε μάλιστα και δίλημμα ποιό από τα δύο ζευγάρια που κρατούσε να αγοράσει – και περίμενε όπως όλοι στην ουρά για το ταμείο.

Η Κate έχει σίγουρα αδυναμία στις δημιουργίες του οίκου Alexander McQueen αλλά αγαπάει πολύ την αλυσίδα ρούχων Reiss -τις πωλήσεις της οποίας έχει εκτοξεύσει στα ύψη, Issa αλλά και Zara.

To TLIFE σου συγκεντρώνει τα 15 καλύτερα σύνολα της Kate Middleton μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα William. Για να τις δεις κάνε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε