Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Οι νικητές του διαγωνισμού για την παράσταση “Όπως η Θέλμα και η Λουίζ”

Το NewsIt σας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου την παράσταση που πρωταγωνιστούν η Μαρία Γεωργιάδου και η Άννα Ανδριανού.

To Σάββατο 11 Δεκεμβρίου το NewsIt σας πάει θέατρο αφού εξασφάλισε για σας 20 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Όπως η Θέλμα και η Λουίζ», στο Νέο Ελληνικό Θέατρο του Γιώργου Αρμένη, «Αίθουσα Κάρολος Κουν» στις 21:00. Η μετάφραση, διασκευή και σκηνοθεσία είναι της Εμμανουέλας Αλεξίου, με πρωταγωνίστριες την Άννα Αδριανού και τη Μαρία Γεωργιάδου.

Όσοι από εσάς κερδίσατε για να παρακολουθήσετε την παράσταση το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πείτε το ονομά σας στο ταμείο του θεάτρου. Οι 20 πρώτοι που κέρδισαν τις διπλές ππροσκλήσεις είναι:

1. ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΔΗ
2. ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΝΤΖΟΥ
3. ΕΙΡΗΝΗ ΤΡΟΥΛΗ
4. ΕΦΗ ΞΕΝΟΥ
5. ΝΙΚΟΛΑΣ ΓΑΛΑΝΟΣ
6. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΙΤΣΟΣ
7. ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΙΡΕΤΑΚΗΣ
8. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΖΑΜΠΟΥΚΑ
9. ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΕΝΟΣ
10. ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΠΟΝΙΤΣΗ
11. ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΥΡΕΛΗΣ
12. ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΙΔΗΣ
13. ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΦΤΗ
14. ΓΑΓΚΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ
15. ΒΟΥΛΑ ΜΠΟΥΝΙΟΖΟΥ
16. ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΝΗΣ
17. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ
18. ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
19. ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΖΩΡΖΤΟΥ
20. ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

Πρόκειται για ένα έργο – ύμνο στη γυναικεία φιλία

Οι δύο ηρωίδες της παράστασης υποδύονται δυο γυναίκες ταλαιπωρημένες απ’ τους κατ’ εξακολούθηση άπιστους συζύγους τους. Ακόμα κι αν τα γεγονότα στρέφονται εναντίον τους, εκείνες με τη στάση τους ανατρέπουν τα πάντα και αντί να γίνουν άσπονδοι εχθροί αυτές κατορθώνουν να γίνουν οι καλύτερες φίλες.

Με ρυθμούς γρήγορους, καταιγιστικούς και κινηματογραφική ροή, το έργο «Όπως η Θέλμα και η Λουίζ» κατορθώνει το ακατόρθωτο, γεφυρώνοντας τη διαφορετική γλώσσα που μιλούν μερικές φορές οι γυναίκες με τους άντρες. Σημαντικός παράγων σ’ αυτό είναι η καταλυτική παρουσία του Γιάννη Ζουγανέλη, σ’ ένα κινηματογραφικό ρόλο έκπληξη.

Το έργο «Όπως η Θέλμα και η Λουίζ» του John Ford Noonan πρωτοανέβηκε στo Astor Place Theatre της Νέας Υόρκης το 1979, με τίτλο «A coupla white chicks sitting around talking», με πρωταγωνίστριες τη Σούζαν Σαράντον και την Εϊλήν Μπρέναν. Στο θεατρικό αυτό έργο βασίστηκε και το σενάριο της κινηματογραφικής ταινίας «Θέλμα και Λουίζ» το 1991.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ :
Μετάφραση – Σκηνοθεσία- Διασκευή: Εμμανουέλα Αλεξίου
Σκηνικά- Κοστούμια: Χριστίνα Κωστέα
Video art: Πιέρρος Ανδρακάκος
Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
Παραγωγός : Ρούλα Νικολάου
Μουσική Επιμέλεια : Πάνος Βελούζος, Εμμανουέλα Αλεξίου
Χορογραφίες : Ισίδωρος Σιδέρης
Βοηθός Σκηνοθέτη : Στέφανος Μαρκάκης

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε