Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Π. Ζήνα: Η zωή μετά την γέννηση της Ηλέκτρας και τα επόμενα επαγγελματικά βήματα !

Για την οικογένειά της και την αλλαγή στη ζωή της μίλησε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια…

H Πέγκυ Ζήνα ζει την πιο όμορφη περίοδο της ζωή της αφού πριν λίγους μήνες έγινε για πρώτη φόρα μανούλα και το απολαμβάνει. Η κόρη της Ηλέκτρα έχει γίνει το κέντρο του κόσμου της και είναι η μεγάλη της αδυναμία. Η ίδια πιο όμορφη και ανανεωμένη ετοιμάζεται γα την μεγάλη της επιστροφή στη νυχτερινή Αθήνα. Λίγο πριν την πρεμιέρα της μίλησε στο περιοδικό “Hello!” για την κόρη της, τα επαγγελματικά της σχέδια και τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα.

Η τραγουδίστρια μίλησε για την επιστροφή της στη νυχτερινή Αθήνα και γιατί επέλεξε να το κάνει αυτή τη στιγμή: “Τα τελευταία χρόνια εργαζόμουν πάντα τη χειμερινή σεζόν και αμέσως μετά ανέβαινα στην Θεσσαλονίκη. Η συγκεκριμένη πρόταση, ωστόσο για το “Θέα” με γοήτευσε καθώς έχουν ήδη περάσει 9 – 10 χρόνια από τότε που εμφανιζόμουν στα “Αστέρια” της Γλυφάδας. Η επιστροφή μου, λοιπόν στην παραλιακή για την ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή σεζόν μου φάνηκε πολύ δελεαστική”, ανέφερε.

Πότε θα κυκλοφορήσει ο καινούριος της δίσκος;

“Ο καινούριος δίσκος θα είναι πολυσυλλεκτικός με αρκετούς συνθέτες και στιχουργούς φίλους… Υπολογίζουμε πως θα κυκλοφορήσει μετά το Πάσχα, η τελική επιλογή των κομματιών ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμη.”

Η τραγουδίστρια μιλώντας για την πιο δυνατή συνεργασία που έχει κάνει μέχρι σήμερα ανέφερε: “Συνεργάστηκα με πολλούς νέους συναδέλφους μου αλλά και με καθιερωμένους ερμηνευτές. Για μένα η κορυφή των συνεργασιών μου ήταν τα δυο χρόνια που έζησα με το Δημήτρη Μητροπάνο.”

Γιατί επέλεξε να είναι η Πάολα στο πλευρό της; Διάβασε περισσότερα στο TLIFE και δες φωτογραφίες

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε