Lifestyle

Πάνος Αργιανίδης: Ο μάνατζερ ράγκμπι και στο γήπεδο με το χαρακτηριστικό μπλουζάκι [pics]

Ο Πάνος Αργιανίδης μετά την αποχώρησή του από τον Άγιο Δομίνικο, επέστρεψε στην Αθήνα και ήδη έχει μπει στους παλιούς ρυθμούς του.

Tο “τρολάρισμα” για τον μάνατζερ ράγκμπι, σε μια χώρα που δεν φημίζεται για το συγκεκριμένο άθλημα ήταν έντονο όσο ο Πάνος Αργιανίδης ήταν μέσα στο Survivor. Ένα ακόμα από τα πράγματα που σχολιάστηκε όσο τίποτα και έγινε το σήμα κατατεθέν του στο παιχνίδι του ΣΚΑΙ αλλά και μετ΄ατην επιστροφή του στην Αθήνα είναι το χαρακτηριστικό μπλουζάκι με τα αστεράκια. Κάτι που μάλλον δεν λέει να αποχωριστεί ούτε και με την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα