Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ποιoυ διάσημου κωμικού ηθοποιού η κόρη, υποδύεται την ιερόδουλη; Φωτογραφίες

Αγνώριστη επιστρέφει σε μια ξεχωριστή θεατρική παράσταση σε σκηνοθεσία Σ. Τζώρτζογλου, η γνωστή ηθοποιός…

Με μια ξεχωριστή μουσιοθεατρική παράσταση επέστρεψε στα καλλιτεχνικά δρώμενα η κόρη του αείμνηστου κωμικού ηθοποιού Γιάννη Γκιωνάκη, Πωλίνα. Η γνωστή ηθοποιός υποδύεται την θρυλική ιερόδουλη των Αθηνών “Γαβριέλα” με τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη.

 

Την σκηνοθεσία του έργου που παρουσιάζεται στο bar theater το “νεοκλασικό του Κόμη” έχει αναλάβει ο Στράτος Τζώρτζογλου. Μαζί με την Πωλίνα Γκιωνάκη στην σκηνή είναι οι Εύα Μπενέτα, Γιάννης Μιχαήλ, Γιώτα Καλλίνη και Μανώλης Παπακωνσταντίνου.

 

Γοητευμένη από την έντονη προσωπικότητα της πιο διάσημης ιερόδουλης της χώρας μας, η γνωστή ηθοποιός εμφανίζεται αγνώριστη στη σκηνή και ανεβάζει τη δική της παράσταση, η οποία είναι εμπνευσμένη από τη Γαβριέλα.

 

Σύμφωνα με την έρευνα που έχει κάνει η Πωλίνα Γκιωνάκη προκειμένου να γράψει το έργο, η Γαβριέλα είχε βραβευτεί για τις υπηρεσίες της στην Αντίσταση την περίοδο της γερμανικής κατοχής, ενώ έδινε χρήματα στους απόρους της γειτονιάς της για να πληρώνουν τους γιατρούς τους και γενικώς έκανε μεγάλο φιλανθρωπικό έργο, χωρίς όμως να το δημοσιοποιεί.

Δες φωτογραφίες:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε