Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 26 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Πως θα κερδίσει ο Γιώργος Αλκαίος στη Eurovision!

Πως θα κερδίσει ο Γιώργος Αλκαίος στη Eurovision!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 23.05.2010 | 16:28

H Καλομοίρα έχοντας την εμπειρία της συμμετοχής της στον μουσικό διαγωνισμό δίνει συμβουλές στον τραγουδιστή για να διακριθεί.

"Να είναι ο εαυτός του, να κάνει πολλές πρόβες πριν και να μη σκέφτεται τίποτα εκείνη τη στιγμή. Λίγο πριν βγει στη σκηνή να μη ρωτάει πράγματα, απλώς να βγει και να τραγουδήσει, να αισθανθεί το κομμάτι και να τα δώσει όλα", συμβουλεύει η γλυκιά Καλομοίρα. Εκείνη, πριν βγει στη σκηνή στον τελικό της Eurovision άκουγε μουσική για να της φύγει το άγχος και το ίδιο προτείνει και στον Γιώργο Αλκαίο. 

"Του προτείνω να ακούσει τραγούδια που τον κάνουν να έχει αυτοπεποίθηση και θα του δώσουν περισσότερο ρυθμό. Επίσης, είναι καλό να είναι μόνος του και να μη μιλάει πολύ πίσω από τη σκηνή. Θα του πρότεινα να είναι συγκεντρωμένος και μαζεμένος, γιατί έτσι θα κρατήσει την ενέργειά του και θα βγει ακόμα καλύτερος στη σκηνή", υποστηρίζει η νεαρή τραγουδίστρια σύμφωνα με την Espresso.

Τέλος, αναφέρει ότι θα πρέπει να έχει μαζί του κάποιο γούρι που θα του φέρει τύχη. "Οπωσδήποτε ένα φυλαχτό στα ρούχα και... το βρακί του ανάποδα", δηλώνει χαρακτηριστικά η Καλομοίρα.
Tags: EUROVISION


   Διαδώστε αυτό το άρθρο