Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Σ.Τσιμτσιλή: “Αισθάνομαι κυρία Σοφού!”

Σ.Τσιμτσιλή: “Αισθάνομαι κυρία Σοφού!”
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 29.08.2011 | 10:24

tlife

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για το γάμο της, το ταξιδι του μέλιτος και την αλλαγή στο επίθετό της...

Ανανεωμένη, με “γεμάτες” μπαταρίες και πολύ όρεξη για δουλειά επέστρεψε η Σταματίνη Τσιμτσιλή απότο ταξίδι του μέλιτος με τον αγαπημένο της Θέμη Σοφό στην Αμερική. Η γνωστή παρουσιάστρια που σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει την εκπομπή της στο Alter μίλησε για το γάμο της, την οικογένεια που θέλει να αποκτήσει και τις σκέψεις της να αλλάξει το επίθετό της...
 
“Είμαι η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αλλά πλέον Σοφού. Έχω σκεφτεί να αλλάξω το επώνυμό μου, μιας και του Θέμη είναι πολύ ωραίο, αλλά χρειάζεται μεγάλη διαδικασία και δεν είμαι καλή στη γραφειοκρατία... Το θέμα είναι ότι αισθάνομαι κυρία Σοφού και τα υπόλοιπα είναι τυπικά”, ανέφερε σε συνέντευξή της στη “Real Life”.


Για το ταξίδι του μέλιτος, η Σταματίνα ανέφερε: “Πήγαμε Αμερική και είδαμε και κάποιους άλλους προορισμούς. Γεμίσαμε μπαταρίες, είδαμε όμορφες εικόνες και ανοίξαμε ένα παράθυρο στον κόσμο. Το κυριότερο ήταν πως είχαμε το χρόνο να δεθούμε ακόμη περισσότερο, μιας και τις καθημερινές δεν βλεπόμαστε πολύ, αφού έχουμε ένα σκληρό πρόγραμμα. Ήταν η καλύτερη ευκαιρία να απολαύσουμε ο ένας την αγάπη του άλλου”.

Διάβασε περισσότερα στο tlife.gr

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο