Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Συννεφιά 15 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Σοφία Φαραζή στο TLIFE: Είμαι πολύ χαρούμενη που θα γίνω μανούλα!

Σοφία Φαραζή στο TLIFE: Είμαι πολύ χαρούμενη που θα γίνω μανούλα!
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 22.12.2010 | 09:33

tlife

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την εγκυμοσύνη της, τον έγγαμο βίο, τα μελλοντικά της σχέδια και έδωσε την ευχή της για την επόμενη χρονιά.

Στην καλύτερη φάση της ζωής της φαίνεται πως είναι η Σοφία Φαραζή, η οποία είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι. Η γνωστή ηθοποιός που δηλώνει χαρούμενη και ευτυχισμένη, μίλησε στο TLIFE για την εγκυμοσύνη της, το μωρό που περιμένει, τον έγγαμο βίο, τα μελλοντικά της σχέδια και την οικονομική κρίση. Παράλληλα, έδωσε τη δική της ευχή για την επόμενη χρονιά.
 
Παρά την περιπέτεια που πέρασε η οικογένειά της, πριν από λίγο καιρό, όταν η επιχείρησή τους, μία από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη στην ελαφριά ναυπηγική βιομηχανία, καταστράφηκε από πυρκαγιά, η Σοφία φαίνεται πως πατά γερά στα πόδια της και αντιμετωπίζει τα πάντα με αισιοδοξία.
 
Πλέον είναι πολύ χαρούμενη καθώς περιμένουν με τον συζυγό της Νάσο Μαρατσώλα το πρώτο τους παιδάκι. “Είμαι πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη. Ήθελα παρά πολύ να κάνω ένα παιδί με τον άντρα μου και γι' αυτόν το λόγο άλλωστε, παντρευτήκαμε.”, σημείωσε χαρακτηριστικά η νεαρή ηθοποιός και πρόσθεσε: “Με όλα αυτά που βλέπω γύρω μου και τα ζευγάρια που προσπαθούν να κάνουν ένα παιδί νιώθω πολύ τυχερή που θα αποκτήσουμε ένα μωράκι”.
 
Ωστόσο, η ίδια ανέφερε πως δεν έχει ιδιαίτερο άγχος, αλλά μόνο τις ανασφάλειες που έχει κάθε νέα μητέρα. “Έχω τις ανασφάλειες που έχει κάθε νέα μητέρα που ετοιμάζεται να φέρει ένα παιδί στον κόσμο, σε μια τέτοια περίοδο, αλλά προσπαθώ πάντα να είμαι αισιόδοξη”, δήλωσε.
 
Όσο για το φύλο του παιδιού, αυτό δεν το ανακοίνωσε ακόμα. “Κλείνω τον 4ο μήνα και μπαίνω στον 5ο. Δεν ξέρουμε ακόμη σίγουρα ποιο θα είναι το φύλο του παιδιού. Οι εξετάσεις και οι γιατροί δεν μπορούν να μας πουν ακόμη κάτι με σιγουριά. Εγώ πάντως δεν έχω καμία προτίμηση. Θέλω να αποκτήσω ένα υγιές και τυχερό παιδί.”, συμπλήρωσε.
 
Μιλώντας για τα μελλοντικά της σχέδια, η Σοφία αποκάλυψε πως είχε φέτος μια πρόταση για θέατρο, αλλά λόγω της εγκυμοσύνης δεν μπορούσε να παίξει. “Θέατρο θα έκανα και φέτος, αλλά επειδή θα φαινόταν πολύ η εγκυμοσύνη, επέλεξα να μην εργαστώ. Αν πάντως έρθει μια καλή πρόταση, μετα την εγκυμοσύνη, θα το σκεφτώ. Ακόμη, όμως δεν ξέρω. Μπορεί να πω τώρα θα δουλέψω και να έρθει το μωρό και να μην θέλω να λείψω στιγμή από κοντά του”, εξομολογήθηκε.
 
Ακόμη, για την οικονομική κρίση και πως τη βιώνει, η γνωστή ηθοποιός σημείωσε πως είχε βιώσει την κρίση, όταν είχε καεί το εργοστάσιο της οικογένειάς της. “Βίωσα την οικονομική κρίση στην οικογένειά μου λίγο πιο νωρίς, όταν καταστράφηκε όλη η επιχείρηση του πατέρα μου, αλλά έχω μάθει από τους γονείς μου να κοιτώ μπροστά. Το θέμα είναι να μάθεις να επιβιώνεις”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο