Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Στον τελικό της Eurovision o Γιώργος Αλκαίος με το “Οπα”!

Η Ελλάδα και το “Οπα” κατάφεραν να κερδίσουν την πρόκριση στον τελικό της Eurovision. Το TLife ήταν εκεί και μας μετέφερε λεπτό προς λεπτό όλες τις λεπτομέρειες.

O Γιώργος Αλκαίος εντυπωσιάσε με την εμφάνισή του στη σκηνή του Telenor Arena και κατάφερε να περάσει στον τελικό του Σαββάτου. 

Η παρουσίαση του “Οπα” ξεσήκωσε το λιγοστό κοινό που βρισκόταν στο στάδιο της Νορβηγίας το οποίο έδειξε τον ενθουσιασμό του με χειροκροτήματα. 

Ο πατέρας του τραγουδιστή είχε τα μάτια του κολλημένα στην σκηνή

Μέχρι το Όσλο, ταξίδεψε και ο πατέρας του τραγουδιστή, Γιάννης Βασιλείου που είχε μεγάλη αγωνία για την εξέλιξη της βραδιάς.

Ο Γιάννης Βασιλείου λίγο πριν τον ημιτελικό

Οι άλλες χώρες που προκρίθηκαν στον τελικό είναι οι Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Μολδαβία, Ρωσία, Πορτογαλία, Λευκορωσία, Σερβία, Βέλγιο, Αλβανία και Ισλανδία. 

Ο τραγουδιστής μετα την νίκη του δήλωσε: ”Το είχε πει ο Σχοινάς ότι θα προκριθώ στην 4η θέση. Το τι σημαίνει ο αριθμός τέσσερα για μένα θα σας το πω μετά τον τελικό”.

Ο Διονύσης Σχοινάς ήταν στο πλευρό του παιδικού του φίλου 

Όσον αφορά τα συναισθήματά του στην σκηνή δήλωσε: ”Δεν είχαμε στο μυαλό μας ότι μας έβλεπε όλη η Ευρώπη. Αισθανόμασταν ότι κάναμε πρόβα”. 

Η ελληνική αποστολή μετά την ανακοίνωση της πρόκρισης

Το TLife ήταν στο Όσλο και μας μετέδωσε λεπτό προς λεπτό την βραδιά αλλά και τα παρασκήνια του πρώτου ημιτελικού.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε