Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Tι λέει ο Ν. Παπαδάκης για τους αντικαταστάτες του Σκορδά – Λιάγκα;

Ο Νίκος Παπαδάκης έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην οποία μίλησε για τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, για τους συνεργάτες του στον Όμορφο Κόσμο αλλά και για τη γεύση του άφησε όλη η ιστορία.

Ο Νίκος Παπαδάκης νιώθει πολύ χαρούμενος που βρέθηκε στον Όμορφο Κόσμο, μολονότι τα νούμερα τηλεθάσης δεν ήταν τόσο καλά όσο τα υπολόγιζε. Υποστηρίζει πως με τους συμπαρουσιαστές του τα πήγαινε μια χαρά και θεωρεί πως έδεσαν μεταξύ τους.

Τι λέει όμως για το δίδυμο Σκορδά – Λιάγκα; ”Μου αρέσουν και οι δύο πολύ. Δεν τους έχουμε δει σε πρωινό μέχρι τώρα, αλλά πιστεύω ότι θα είναι εξαιρετικοί. Τους εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία”. Όταν ερωτήθηκε για το αν θα παρουσιάζει φέτος το Lifestyle απάντησε πως δεν του έχει γίνει κάποια επίσημη πρόταση.

Τα νούμερα της τηλεθέασης δεν ήταν καλά για τον Όμορφο Κόσμο. Ποιον θεωρεί υπεύθυνο; : ”Θεωρώ κύρια υπεύθυνη για την πορεία της εκπομπής την αρχισυντάκτρια. Κάποια πρόσωπα άλλαξαν συμπεριφορά, χαρακτήρα κι αυτό ήταν μεγάλο λάθος, γιατί χάθηκαν οι ισορροπίες. Το Mega όταν ξεκίνησε όλη αυτή τη προσπάθεια ήταν πολύ ξεκάθαρο στο τι θα έκανε ο καθένας. Η Δούκισσα θα αναλάμβανε τη στήλη της μόδας, η Κατερίνα ήταν υπεύθυνη για τα life style θέματα, η Μαρία για τα κοινωνικά, ο Δημήτρης για τη μουσική και εγώ θα είχα την εποπτεία όλου αυτού του πράγματος. Παρόλο που το κανάλι ήταν ξεκάθαρο, η αρχισυντάκτρια δεν τήρησε την αρχική συμφωνία, παρακούοντας ουσιαστικά τις εντολές που της είχαν δοθεί”, δηλώνει στο ΟΚ! ο Νίκος.

Για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο λέει πως θεωρεί πολύ χρήσιμη την παρουσία του στην εκπομπή και τονίζει πως ποτέ δεν είχαν κόντρα μεταξύ τους. Όσο για το αν πιστεύει πως υπήρχε κάποιο σχέδιο προώθησης του Δημήτρη Ουγγαρέζου απαντά: ”Δεν μπορώ να ξέρω αν υπήρχε σχέδιο ή όχι. Το ότι έβλεπα κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν ισχύει, αλλά δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε