Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Τι να ντυθείς για να συζητηθείς! Πηγή έμπνευσης οι φετινές ταινίες…

CINEMATERS…Έχεις αποφασίσει τι θα ντυθείς στο αποκριάτικο βράδυ απόψε; Δεν υπάρχει καμία καλύτερη έμπνευση για το αποκριάτικο κοστούμι σου από τον κινηματογράφο!

Έχεις αποφασίσει τι θα ντυθείς στο αποκριάτικο βράδυ απόψε; Δεν υπάρχει καμία καλύτερη έμπνευση για το αποκριάτικο κοστούμι σου από τον κινηματογράφο!
Μπορείς να ακολουθήσεις μια κλασική συνταγή όπως Marilyn Monroe ή Audrey Hepburn, αλλά μάλλον αυτή ιδέα είναι πολυφορεμένη!
Εμείς σου προτείνουμε να πάρεις ιδέες από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές επιτυχίες της χρονιάς και να ντυθείς στους ρυθμούς τους.

Black Swan όπως η Natalie Portman

Μυστήριο, δράση, μπαλέτο… H ταινία που χάρισε το Όσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου στη Natalie Portman είναι χωρίς αμφιβολία η πιο mainstream επιλογή για φέτος! Με άλλα λόγια, σε όποιο πάρτι και αν πας δεν θα χορεύεις τη “Λίμνη των Κύκνων” μόνη σου και για αυτό θα πρέπει να φροντίσεις να έχεις το καλύτερο κοστούμι. Ο ανταγωνισμός ανάμεσα στους κύκνους προβλέπεται να είναι υψηλός! Μην απευθυνθείς σε καταστήματα εποχιακών για το κοστούμι σου! Θα ήταν πολύ πιο φρόνιμο από μέρους σου να αναζητήσεις γνήσια κομμάτια σε καταστήματα που εμπορεύονται είδη μπαλέτου!

The Tourist όπως η Angelina Jolie

H διπλά βραβευμένη με Όσκαρ Κολίν Άτγουντ κατάφερε να δώσει μεγαλύτερο βάθος στο ρόλο της Angelina Jolie μέσα από τα κοστούμια που σχεδίασε για την ταινία The Tourist. Κατέφυγε σε ακραία θηλυκές και δυναμικές επιλογές δημιουργώντας ένα fashion icon πίσω από το ρόλο! Η ίδια η Jolie βέβαια είχε δηλώσει ότι ένιωθε σαν μικρό κοριτσάκι που παίζει με τα ρούχα της μαμάς της! Παίξε με μια λευκή τουαλέτα, κατακόκκινα χείλια και πλούσια κοσμήματα ή με φόρεμα σε γήινους τόνους, καμηλό παλτό και γάντια όπερας για να δημιουργήσεις την απόλυτη ladylike εμφάνιση. So chic…

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε