Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Συννεφιά 14 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Τι προσέχουμε πριν αγοράσουμε ψηφιακό αποκωδικοποιητή!

Τι προσέχουμε πριν αγοράσουμε ψηφιακό αποκωδικοποιητή!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 23.05.2010 | 12:30
Πρώτη δημοσίευση: 23.05.2010 | 12:30

H ψηφιακή τηλεόραση έρχεται στις 18 Ιουνίου στην Αθήνα και το Newsit σας δίνει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε πριν αγοράσετε αποκωδικοποιητή.

Αν λοιπόν έχετε παλιά τηλεόραση που δεν έχει ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη τότε σίγουρα θα χρειαστεί να αγοράσετε αποκωδικοποιητή για να μπορείτε να δείτε όλα τα ψηφιακά κανάλια της DIGEA.


Πριν αγοράσετε όμως το πρώτο πράγμα που πρέπει να δείτε είναι ο αριθμός των τηλεοράσεων που έχετε στο σπίτι γιατί για κάθε τηλεόραση θα χρειαστείτε έναν αποκωδικοποιητή αν θέλετε να βλέπετε διαφορετικά κανάλια στην κάθε μία.


Το επόμενο που κοιτάμε είναι τις θύρες που βγάζει η τηλεόρασή μας για να μπορεί να συμβαδίζει με τον αποκωδικοποιητή. Βέβαια το λιγότερο που χρειάζεται να έχει η TV σας είναι απλά μία θύρα Scart.


Τέλος αν σας ενδιαφέρει να γράφετε τα αγαπημένα σας προγράμματα ή να προγραμματίζετε την εγγραφή τους όταν λείπετε από το σπίτι, θα πρέπει να κοιτάξετε για αποκωδικοποιητή με εσωτερική μνήμη ή με είσοδο USB για να τα αποθηκεύετε όπου θέλετε (σκληρός δίσκος, USB Stick).

    Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Τέλος η υποστήριξη των SMS στα Google Hangouts! Τέλος η υποστήριξη των SMS στα Google Hangouts!
  2. Πόσο ασφαλές ήταν το Android και οι εφαρμογές στο Google Play το 2016; Πόσο ασφαλές ήταν το Android και οι εφαρμογές στο Google Play το 2016;
  3. Μοιραστείτε τα ταξίδια σας μέσα από το Google Maps Μοιραστείτε τα ταξίδια σας μέσα από το Google Maps