Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΕΝΦΙΑ· ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017 Λίγα Σύννεφα 17 Αθήνα Αναλυτικά

Το Facebook κάνει λογοκρισία σε group για το ελληνικό χρέος

Το Facebook κάνει λογοκρισία σε group για το ελληνικό χρέος
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 09.05.2010 | 09:01
Πρώτη δημοσίευση: 08.05.2010 | 19:40

Οι λογαριασμοί των διαχειριστών ενός group που αποδοκίμαζε τα μέτρα του ΔΝΤ για την Ελλάδα εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς.

Οι δύο διαχειριστές του group με τίτλο "Δεν μπορούν να πληρώσουν ε τότε ας μην πληρώσουν – αλληλεγγύη στους Έλληνες πολίτες" (Can's pay won't pay something solidarity with the poeple of Greece), Andrew Burgin και Clare Solomon είδαν τα προφίλ τους να εξαφανίζονται. 

Το συγκεκριμένο group υποστήριξης δημιουργήθηκε πριν από μία εβδομάδα κι είχε φτάσει ήδη στα 15.000 μέλη. Το περιεχόμεό του αφορούσε την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, το σχέδιο διάσωσης καθώς και τα πρόσφατα δραματικά γεγονότα των διαδηλώσεων.


"Είμαι σοκαρισμένη που οι λογαριασμοί μας εξαφανίστηκαν ταυτόχρονα, ενώ ήδη ο τρίτος διαχειριστής αναζητά και αυτός τον λογαριασμό του", δήλωσε η Solomon που μετρά πάνω από 2.000 φίλους.

Μάλιστα, μία νέα ομάδα δημιουργήθηκε  που είχε ως ζητούμενο την επανενεργοποίηση των λογαριασμών των δύο διαχειριστών. Η ομάδα αυτή υποστηρίζε πως η διαγραφή των λογαριασμών είναι αντίθετη με τις δημοκρατικές αρχές που απαιτούν ελευθερία της έκφρασης και του λόγου.


Τα προφίλ ενεργοποίθηκαν και πάλι ως δια μαγείας με την αιτιολογία του τεχνικού σφάλματος.

 

Tags: FACEBOOK


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Κρητικιά ψυχολόγος για Πολάκη: Σας πήρανε χαμπάρι και οι Δροσουλίτες, ντελικανή! Κρητικιά ψυχολόγος για Πολάκη: Σας πήρανε χαμπάρι και οι Δροσουλίτες, ντελικανή!
  2. Το Facebook κατηγορείται ότι απέσυρε βίντεο για τον καρκίνο του μαστού! Το Facebook κατηγορείται ότι απέσυρε βίντεο για τον καρκίνο του μαστού!
  3. Το eBay δημιουργεί το δικό του bot στο Facebook Messenger! Το eBay δημιουργεί το δικό του bot στο Facebook Messenger!
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook