Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Το ξέσπασμα της Άντζελας Δημητρίου!

Η Λαίδη του ελληνικού τραγουδιού μίλησε λίγες μέρες μετά την σύλληψή της κι εξέφρασε τα παράπονά της.

Η Άντζελα Δημητρίου εμφανίστηκε χθες το βράδυ στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια φανερά ανανεωμένη μετά από την σύλληψή της και την ταλαιπωρία που υπέστει. 

Το κοινό που ήταν στο στούντιο την υποδέχθηκε με μεγάλο ενθουσιασμό. Ακόμα και ο Αλκίνοος Μπουνιάς με τον οποίο είχαν κόντρα, της πρόσφερε μία τεράστια ανθοδέσμη και γαλάζιες χειροπέδες. Αυτή δεν ήταν η μόνη έκπληξη για την λαΐκή τραγουδίστρια αφού η Αννίτα έβγαλε σε τηλεφωνική σύνδεση τον γιο της Βαγγέλη Ψύχα, ο οποίος δήλωσε ότι θα είναι πάντα στο πλευρό της.

Οι στιγμές που πέρασε στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Περιστερίου ήταν πραγματικά δύσκολες. Χρειάστηκε να κοιμηθεί στο πάτωμα με ένα σεντονάκι που της έφερε ο κουμπάρος της κι ένα μαξιλάρι που είχε φέρει μαζί της, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. 

“‘Ολα είναι νωπά ακόμα. Τα χέρια μου ακόμα τα νιώθω βρώμικα και ας πήγα να κάνω μανικιούρ και πεντικιούρ. Ήξερα οτι υπήρχαν αυτά τα χρέη αλλά ήταν λάθος η στιγμή που μου τα ζητήσανε. Και εκατομμύρια να είχα πώς να τα πλήρωνα αφού όλοι ξέρουνε οτι το Σάββατο και την Κυριακή τα δημόσια ταμεία είναι κλειστά;”, δ΄λωσε η ίδια στη συνέχεια. “Αυτοί είναι οι νόμοι μας; Σκοτώνουμε και πάμε μέσα 7 μήνες, χρωστάμε επιταγές και φυλακιζόμαστε 4 χρόνια;”, αναρωτήθηκε.

Τέλος, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε με παράπονο στους τραγουδιστές και τους επιχειρηματίες που δεν την θυμήθηκαν και δεν την πήραν ούτε ένα τηλέφωνο κι ούτε ένα λουλούδι δεν στείλανε όσο εκείνη ήταν ανάμεσα σε κρατητήρια, νοσοκομεία και δικαστήρια.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε