Lifestyle

Το μενού της εβδομάδας: Συνταγές για τροπικό καλοκαίρι

Λαχταριστές, εύκολες και γρήγορες συνταγές σε super tropical mood!

Τι να μαγειρέψω σήμερα; Το φετινό καλοκαίρι προμηνύεται… τροπικό, με υψηλές θερμοκρασίες και ξαφνικές μπόρες. Ξέρεις, από αυτές που σου δίνουν μια μικρή ανάσα από τη ζέστη και τις καυτές ημέρες. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να αφιερώσεις λίγο χρόνο στην κουζίνα για να γευτείς τα πιο λαχταριστά πιάτα που “τραβάει” ο καιρός!

Αν ψάχνεις τις πιο εύκολες και νόστιμες προτάσεις που θα σε… σύρουν απ’ τη μύτη, τότε το μενού αυτής της εβδομάδας είναι ακριβώς αυτό που έψαχνες!

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Νεκτάριος Σφυράκης: «Ο Χρήστος Μάστορας στη συναυλία ουσιαστικά είπε “ψηφίστε Έντι Ράμα”»
«Καλά έκανε και ζήτησε συγγνώμη, αλλά η ζημιά είχε ήδη γίνει», σχολίασε ο γνωστός τραγουδιστής για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν με την συναυλία του Χρήστου Μάστορα στην Αλβανία
Νικόλαος Σφυράκης