Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

To support group των Red Hot Chili Peppers αποκλειστικά στο TLIFE, λίγο πριν τη μεγάλη συναυλία!

To support group των Red Hot Chili Peppers αποκλειστικά στο TLIFE, λίγο πριν τη μεγάλη συναυλία!

Το συγκρότημα της Σάννυ Χατζηαργύρη, Sunny Side of the Razor μας συστήνεται και μας μιλά για την μοναδική στιγμή της καριέρας τους…

Έρχονται οι Red Hot Chili Peppers στο ΟΑΚΑ, για ένα μοναδικό live στις 4 Σεπτεμβρίου. Οι θαυμαστές του συγκροτήματος στην χώρα μας έχουν κάθε λόγο να πετούν από την χαρά τους, όπως έχουν και οι Sunny Side of the Rezor που θα κάνουν support στην μεγάλη συναυλία! Η ελληνική μπάντα που έχει δημουργηθεί από το 2007, αλλά λίγοι γνώριζαν, συστήνεται στο TLIFE και μας μιλά για τα συναισθήματά της, λίγο πριν το μεγάλο γεγονός.

Πίσω από το συγκρότημα είναι η γνωστή σε όλους μας από την επιτυχημένη σειρά του Mega “Singles”,  Λίλα ή αλλιώς Σάννυ Χατζηαργύρη.

Με την ιδιότητα της μουσικού, χωρίς να έχει εκμεταλλευτεί ούτε μία στιγμή την αναγνωρισιμότητά της, μαζί με τον μπασίστα και συνθέτη Δημήτρη Κουτσιουρή, δουλεύει σκληρά πολλά χρόνια. Κάπως έτσι κατάφερε το απίστευτο!

Όταν έμαθα ότι θα παίξω εκεί ήταν μία αδιανόητη χαρά και έκσταση. Το είδωλο του μπασίστα μου είναι ο Flea, ο μπασίστας των Red Hot Chili Peppers. Μιλάμε για μία αδιανόητη μπάντα και είμαστε όλοι εκστασιασμένοι αλλά και γιατί μετά από πολλά χρόνια που υπάρχουμε νιώσαμε μια ζεστασιά και μια δικαίωση. Νιώσαμε ότι άμα έχεις πίστη και περιμένεις και εμμένεις, κοίτα να δεις τι θα γίνει ”, περιγράφει η Σάννυ για τα πρώτα της συναισθήματα.

Διάβασε όλη τη συνέντευξη και δες φωτογραφίες και video στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε