Ειδήσεις ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ CASSINI· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 16 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Triple Fit Moves! Ασκήσεις για flat κοιλιά, sexy γλουτούς και γραμμωμένα πόδια...

Triple Fit Moves! Ασκήσεις για flat κοιλιά, sexy γλουτούς και γραμμωμένα πόδια...
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 03.07.2012 | 21:12

tlife

Το TLIFE έχει αυτό ακριβώς που ζητάς! Ένα πρόγραμμα εξάσκησης που θα σε βοηθήσει να σφίξεις κοιλιά, να τονώσεις γλουτούς και να γυμνάσεις πόδια... όλα σε μία και μόνη άσκηση, ένα και μοναδικό workout session!

Τα προγράμματα γυμναστικής που εστιάζαν μόνο σε μια μυική ομάδα ανήκουν πια στο παρελθόν! Εσύ θέλεις με ένα σμπάρο... τρία τριγώνια! Το TLIFE έχει αυτό ακριβώς που ζητάς! Ένα  πρόγραμμα εξάσκησης που θα σε βοηθήσει να σφίξεις κοιλιά, να τονώσεις γλουτούς και να γυμνάσεις πόδια... όλα σε μία και μόνη άσκηση, ένα και μοναδικό workout session!

Ο γυμναστής Επαμεινώνδας Κώνστας σχεδίασε την καλοκαιρινή σου γυμναστική για άμεσα αποτελέσματα με 20 λεπτά την ημέρα σε όλο το κάτω μέρος του σώματος!

Πώς θα κάνεις τις ασκήσεις

Όπως και σε κάθε πρόγραμμα γυμναστικής, εκείνο που πρέπει να προσέξεις είναι να κάνεις ένα 10λεπτο ζέσταμα πριν και μετά την άσκηση. Έτσι θα προετοιμάσεις τους μύες, αλλά και θα τους χαλαρώσεις κατάλληλα προκειμένου να αποφύγεις κάθε έιδους τραυματισμό.

- Κάνε 12 από 3 σετ σε κάθε άσκηση και στη συνέχεια πέρασε στην επόμενη

- Πάρε μερικές ανάσες για 1 λεπτό αφού ολοκληρώσεις όλο το πρόγραμμα και επανάλαβέ το 2 ακόμη φορές

- Αν θέλεις η παραλία να σε βρει με πιο επίπεδη κοιλιά και σφιχτούς γλουτούς καλό θα ήταν να επαναλαμβάνεις το πρόγραμμα 4 φορές την εβδομάδα.


ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο