Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Τζ. Αλοιμόνου: Το νέο μιούζικαλ, τα τουρκικά σίριαλ και η επιθυμία της να ξαναγίνει μανούλα!

Μίλησε με πάθος για το θέατρο και τον ρόλο της στο συγκεκριμένο μιούζικαλ, την τηλεόραση και την φιλία, ενώ αποκαλύπτει πως θα ήθελε ακόμα ένα παιδί.

Η Τζίνα Αλοιμόνου επιστρέφει δυναμικά στο σανίδι με ένα ρόλο-έκπληξη, ύστερα από δυο χρονιά αποχής από τα καλλιτεχνικά δρώμενα. Η μελαχρινή καλλονή θα ενσαρκώσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο μιούζικαλ του Αλφρέντ Ζερύ “Έκτο Πάτωμα”, που διασκευάστηκε από την Άννα Παναγιωτοπούλου.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην “Real life”, μίλησε με πάθος για το θέατρο και τον ρόλο της στο συγκεκριμένο μιούζικαλ, την τηλεόραση και την φιλία, ενώ αποκαλύπτει πως θα ήθελε ακόμα ένα παιδί.

Πόσο σημαντικό είναι για την Τζίνα να συνεχίσει να εργάζεται;

“Όλοι έχουν την ανάγκη να εργαστούν, να εκφράζονται, να διοχετεύουν την ενέργειά τους και να παράγουν! Έκανα ένα σύντομο διάλειμμα με πον – πον, ροζ καλτσάκια και ζιπουνάκια, μακριά από τους απαιτητικούς κι έντονους ρυθμούς της δουλειάς. Ως μητέρα, θεωρώ τον χρόνο μου πολύτιμο κι επιλέγω με αυστηρότητα ό,τι κάνω…”.

Οι τηλεοπτικές δουλειές είναι ελάχιστες. Παρόλα αυτά, την ενδιαφέρει η τηλεόραση;

“Αν και νομίζω ότι πρέπει να αρχίσουμε να μιλάμε τουρκικά για να παίξουμε στην ελληνική τηλεόραση, σιγά σιγά βλέπω να γίνονται πάλι κάποιες αξιόλογες προσπάθειες, όπως το “Με λένε Βαγγέλη”, που αποδεικνύουν ότι αρκεί μια έξυπνη ιδέα κι ένα καλό σενάριο για να έχεις ένα καλό αποτέλεσμα, με τα δεδομένα της εποχής.”.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε