Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Τζούλια: πρόβες νυφικού και σχέδια για Eurovision!

Τζούλια: πρόβες νυφικού και σχέδια για Eurovision!

Η Τζούλια ετοιμάζεται για τον επικείμενο γάμο της αλλά και για τα μελλοντικά επαγγελματικά της σχέδια!

Μέσω του μάνατζέρ της Μένιου Φουρθιώτη ενημερωθήκαμε για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τον γάμο. “Έγινε η πρώτη πρόβα νυφικού. Η  Τζούλια χρειάζεται 14 μέτρα ουρά με όλα τα διαμάντια, που θα την κρατάνε 14 παρανυφάκια, τα οποία θα είναι ντυμένα όπως η απόλυτη Ελληνίδα σταρ Τζούλια. Θα κατεβεί από λιμουζίνα 17 μέτρων, ειδική παραγγελία. Το πάρτι εκείνη την ώρα θα αρχίσει” είπε ο μάνατζερ στην εκπομπή Μεσημεριανό Express.

Ο Μένιος Φουρθιώτης σχολίασε και το γεγονός οτι ακόμα δεν έχουμε δει τον γαμπρό: “Το γαμπρό τον έχει κλειδωμένο για να μην πέσουν τα κοράκια πάνω του και τον φάνε. Το καλύτερο είναι να δείτε το γαμπρό εκείνη τη μέρα.”

Όσον αφορά την περιβόητη συνάντηση με τον παραγωγό, ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι ήταν μια πολύωρη συνάντηση όπου ειπώθηκαν πολλά. Δεν γνωρίζει για το τι ακριβώς πρόκειται όμως να συμβεί και ούτε ξέρει αν θα υπάρξει τελικά και δεύτερο DVD. 

Άλλωστε η Τζούλια έχει και άλλες επαγγελματικές ανησυχίες. Όπως αποκάλυψε ο Φουρθιώτης, η άτακτη ξανθιά έχει συμφωνήσει ήδη για την εκπροσώπηση της Βουλγαρίας στον διαγωνισμό της Eurovision του 2011.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε