Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Β. Καγιά: “Δεν έκανα τίποτα από τις προετοιμασίες του γάμου”!

Η παρουσιάστρια του Next Top Model έκανε έναν γάμο αστραπή και σχεδόν μία εβδομάδα μετά μιλάει για το πως νιώθει ως παντρεμένη γυναίκα…

Η Βίκυ Καγιά παντρεύτηκε στις 10-10-2010 τον αγαπημένο της Νίκο Κριθαριώτη σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Ο γάμος έγινε στο κτήμα του Νίκου Τσάκου και της Σήλιας Κριθαριώτη και το TLIFE βρέθηκε στο Λαγονήσι για να εξασφαλίσει τις πρώτες φωτογραφίες.

Σχεδόν μία εβδομάδα μετά, η Βίκυ μιλάει για τις προετοιμασίες του γάμου: “Εγώ δεν έκανα τίποτα. Όλα τα έκανε η Σήλια: τα λουλούδια, το φαγητό, τη διακόσμηση!” Η ίδια είχε πολύ φορτωμένο πρόγραμμα με τα γυρίσματα του Next Top Model και δεν προλάβαινε να κάνει τίποτα.

Τώρα που είναι μιά παντρεμένη γυναίκα νιώθει πολύ ωραία αλλά ουσιαστικά δεν έχει καταλάβει κάποια διαφορά. “Από την κούραση της δουλειάς δεν έχω σταματήσει ούτε λεπτό. Θα καταλάβω, όμως, σύντομα, φαντάζομαι! Περάσαμε πολύ ωραία στον γάμο!”, υποστηρίζει η παρουσιάστρια σε συνεντευξή της στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

Ο γάμος είναι πολύ προσωπική στιγμή  κι αυτό το λέω χωρίς να θέλω να κρίνω κανέναν, γιατί ο καθένας το βλέπει διαφορετικά“, εξηγεί η Βίκυ για την επιλογή τους να μην έχουν στον γάμο τους παραπάνω από 60 καλεσμένους. “Στο πάρτι που θα κάνουμε τον Δεκέμβρη θα μπουν και κάμερες και θα είναι όλοι καλεσμένοι”, συμπληρώνει.

Η Βίκυ αποκαλύπτει επίσης και μία πολύ σημαντική λεπτομέρεια από το μυστήριο του γάμου: “Αυτό το εκκλησάκι είναι αφιερωμένο στον πατέρα του Νίκου, είχε να λειτουργήσει πολλά χρόνια μετά τον γάμο της Σήλιας και τον θάνατο του πατέρα του Νίκου και ήμασταν πάρα πολύ συγκινημένοι που καταφέραμε να παντρευτούμε εκεί.”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε