Σάββατο, 4 Μαΐ
19oC Αθήνα

Β.Μπάρμπα: “Είμαι γυναίκα αράχνη”

Η σέξι ηθοποιός μιλάει για τον χωρισμό της με τον Νίκο Τσικλακίδη και την σχέση που έχει με τους άντρες.

Η Βάνα Μπάρμπα είναι πιο ώριμη από ποτέ και μιλάει στο περιοδικό “ΟΚ” την σχέση της με τον χρόνο. “Μου αρέσει που μεγαλώνω και βλέπω τον κόσμο με άλλα μάτια, αλλά δεν αισθάνομαι και τόσο καλά στα σαράντα τρία”, δηλώνει η ηθοποιός. Αυτό που την ενοχλεί είναι το βάρος του ότι πρέπει να κάνει πάντα την γκόμενα!

Αν έκανε πλαστική επέμβαση δεν θα το ομολογούσε : “Είναι σαν να ανακοινώνω παράλληλα ότι αυτή που βλέπουν είναι μια άλλη, μια καινούρια, μια πλαστικοποιημένη.” Παραδέχτηκε ότι θα ήθελε να κάνει κάποια πράγματα στο σώμα και στο πρόσωπό της αλλά την φοβίζει η ιδέα να πέσει στα λάθος χέρια.

Όσον αφορά την σχέση της με τον επιχειρηματία Νίκο Τσικλακίδη η Βάνα Μπάρμπα αναφέρει ότι δεν είναι καλή για ανθρώπους που ξεκινάνε την ζωή τους γιατί είναι ανασταλτικός παράγοντας. “Τους κάνο κακό. Είμαι μια γυναίκα που, καλώς ή κακώς, υπάρχει μια ιστορία γύρω από το ονομά μου και η εικόνα μου είναι περισσότερο κακή παρά καλή. Ξέρεις…Γυναίκα αράχνη, γυναίκα που μπορεί να βρεθεί με τον οποιονδήποτε, που μπορεί να πάει από δω κι από εκεί”, δηλώνει η σέξι ηθοποιός.

Η σχέση της με τον αγαπημένο της έχει πια τελειώσει γιατί η ίδαι δεν μπορεί να είναι καλή για έναν σύντροφο που θέλει να κάνει οικογένεια. “Έχουμε ζήσει υπέροχα μαζί, είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα και είναι από τις λίγες φορές στη ζωή μου που πέρασα τόσο καλά. Εγώ είμαι ανίκανη να μπορώ να μείνω σε μια τέτοια σχέση”, συνέχισε η ίδια. “Αν με βάλεις να διαλέξω ανάμεσα στο έρωτα και την ελευθερία, θα σου πώ ελευθερία”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε