Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Χ. Μενιδιάτης στο TLIFE: ”Όταν ο πατέρας μου ήταν βαριά άρρωστος μαθαίναμε ότι η σύζυγός μου είναι έγκυος”

Χ. Μενιδιάτης στο TLIFE: ”Όταν ο πατέρας μου ήταν βαριά άρρωστος μαθαίναμε ότι η σύζυγός μου είναι έγκυος”

Μιλάει στο TLIFE λίγο πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης είναι από τους ανθρώπους που εκτιμάς πιο πολύ όταν τους γνωρίσεις. Το ταλέντο του είναι αναμφίβολα κάτι που τον κάνει να ξεχωρίζει στην πορεία του στο λαϊκό τραγούδι αλλά είναι και η ποιότητα που έχει σαν χαρακτήρας. Αξιοπρεπής, σεμνός και κατασταλαγμένος. Μας υποδέχτηκε με χαρά στο καμαρίνι του στο Vox όπου εμφανίζεται με τον Πάνο Καλλίδη και την Στέλλα Καλλή.

Τον συναντήσαμε λίγο πριν βγει για το πρόγραμμά του και εισπράξει το πολύ θερμό χειροκρότημα του κοινού σε ένα σχήμα που συνεχίζει με επιτυχία για δεύτερη χρονιά! Λίγες μόλις μέρες πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι με την Νάνσυ Μπίσια μας μιλάει για τα συναισθήματά του, για το γεγονός ότι συνέπεσε αυτή η ευχάριστη είδηση με την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του, τον θάνατο του πατέρα του αλλά για την αγάπη του για το τραγούδι…

Ας αρχίσουμε από τα ευχάριστα! Σε λίγες ημέρες περιμένετε το πρώτο σας παιδάκι. Ποια είναι τα συναισθήματά σας;

Τι συναισθήματα; Μόνο χαρά! Προσμονή, αγωνία αλλά και ψυχραιμία. Νομίζω ότι όλη αυτή η διαδικασία έχει να κάνει πιο πολύ με τη γυναίκα που έχει μέσα στο σώμα της το παιδί και βιώνει όλη αυτή η κατάσταση. Εγώ, φαντάζομαι, μόλις έρθει στη ζωή και το πάρω στα χέρια μου εκεί μάλλον θα τρελαθώ. (γελάει)

Δεν έχετε άγχος και φόβους;

Όχι. Γενικά στη ζωή μου δεν αγχώνομαι εύκολα και ούτε και φοβάμαι και εύκολα.

Ήταν κάτι το οποίο το θέλατε και το είχατε προγραμματίσει ή απλά προέκυψε;

Εντάξει, είμαι πέντε χρόνια παντρεμένος… Θεωρήσαμε ότι ήταν πλέον ήταν και η κατάλληλη στιγμή η σχέση μας, ο γάμος μας να ολοκληρωθεί μέσα από τον ερχομό ενός παιδιού.

Θέλετε μια μεγάλη οικογένεια;

Ό,τι πει ο Θεός.

Αυτή η εγκυμοσύνη συνέπεσε με ένα πολύ δύσκολο γεγονός για τη ζωή σας, την απώλεια του πατέρα σας. Διάβασε στο TLIFE πώς σχολίασε το γεγονός αυτό αλλά και τι απάντησε σε πολλές ακόμα ερωτήσεις

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε