Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Λιακάδα 20 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Χ. Βασιλόπουλος - Α. Βεντούρα: Τα πρώτα λόγια που αντάλλαξαν ως παντρεμένοι!

Χ. Βασιλόπουλος - Α. Βεντούρα: Τα πρώτα λόγια που αντάλλαξαν ως παντρεμένοι!
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 29.07.2011 | 14:30

tlife

Δες φωτογραφίες...

Το νιόπαντρο ζευγάρι Χρήστος Βσιλόπουλος και Αντωνία Βεντούρα μίλησαν στο περιοδικό “Hello” για τον γάμο τους στο Λας Βέγκας, ποια ήταν τα πρώτα λόγια που αντάλλαξαν ως σύζυγοι, για το αν υπάρχει ζήλια στη σχέση τους αλλά και για το αν θα κάνουν γρήγορα παιδιά!
 
Για τον γάμο τους στο Λας Βέγκας αποκάλυψαν:
Χ.Β: Θέλαμε πολύ να παντρευτούμε εκεί. Μάλιστα επισκεφθήκαμε πρώτα το καζίνο, παίξαμε, μεθύσαμε και μετά ακολούθησε ο γάμος.
Α.Β: Είναι από τις ωραιότερες εμπειρίες της κοινής μας ζωής. Μπορώ να πω με σιγουριά ότι εκείνος ο γάμος ήταν πολύ πιο έντονος συναισθηματικά από αυτόν που κάναμε στην Κεφαλονιά.

 
Το όμορφο ζευγάρι μίλησε για τα πρώτα λόγια που αντάλλαξαν ως παντρεμένοι:
Χ.Β: Ρίξαμε απλώς πολύ γέλιο.
Α.Β: Είναι ένας κοινός κώδικας επικοινωνίας που έχουμε. Επειδή κάνουμε πολλά πράγματα μαζί, λειτουργούμε ως κολλητοί φίλοι. Μόλις ολοκληρώνουμε ένα πράγμα περιμένουμε να συμβεί το επόμενο. Εγώ του έχω προτείνει να παντρευτούμε στην Ινδία. Θέλω να παντρευόμαστε συνέχεια.”

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Γήπεδο ΑΕΚ: Ανοίγει ο δρόμος! Αλλαγή στάσης από Βασιλόπουλο! Γήπεδο ΑΕΚ: Ανοίγει ο δρόμος! Αλλαγή στάσης από Βασιλόπουλο!
  2. M.Bαρβιτσιώτης: Εωλα επιχειρήματα του Δήμου για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ M.Bαρβιτσιώτης: Εωλα επιχειρήματα του Δήμου για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ
  3. Γήπεδο ΑΕΚ:  Άλλα μας υποσχέθηκε ο δήμαρχος  υποστηρίζουν τα Μικρασιατικά Σωματεία Γήπεδο ΑΕΚ: "Άλλα μας υποσχέθηκε ο δήμαρχος" υποστηρίζουν τα Μικρασιατικά Σωματεία