Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 28 Φεβρουαρίου 2017

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 28 Φεβρουαρίου 2017

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για όλα τα ζώδια για την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017. Τι κέφια έχουν το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Διαβάστε τι προβλέπουν τα άστρα για την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017, για όλα τα ζώδια. Δείτε και αναλυτικά όλα τα ζώδια στο www.tlife.gr. Κριός: Το σκηνικό σήμερα θα είναι μπερδεμένο, οπότε φρόντισε να είσαι σε εγρήγορση και να λύνεις άμεσα τα θέματα που προκύπτουν. Μην αφήνεις τις καταστάσεις να σε πνίξουν. Πρόσεχε τις επιπολαιότητες και βασίσου στην σωστή οργάνωση για να ανταπεξέλθεις στην έντονη πίεση. Μην εκνευρίζεσαι γιατί αυτό δε θα σε οδηγήσει πουθενά. Με ψυχραιμία και υπομονή όλα τα σχέδιά σου θα πραγματωθούν κι εσύ θα ξεκουραστείς ψυχολογικά.

Ταύρος: Σήμερα εκμεταλλεύσου την εύνοια της ημέρας για να περάσεις ευχάριστα. Έχεις ωραία διάθεση και αυτό το εκπέμπεις έντονα στους γύρω σου. Πρόσεχε λίγο σε αποφάσεις που ετοιμάζεσαι να πάρεις. Για τις όποιες ενέργειές σου μην βιαστείς να κάνεις κάτι και δώσε χρόνο στα πράγματα. Με υπομονή και σωστή διαχείτηση να είσαι βέβαιος ότι θα φτάσεις στον δρόμο της επιτυχίας.

Δίδυμοι: Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας είναι υπέρ σου, ώστε να δεις καθαρά τα πράγματα. Πάρε το χρόνο σου και κάνε σχέδια για το μέλλον. Επιδίωξε όσο γίνεται να κινείσαι με πρόγραμμα και να είσαι ρεαλιστής για να μην οδηγηθείς σε μπερδεμένες καταστάσεις.

Καρκίνος: Σήμερα βρες χρόνο να λύσεις όλες σου τις υποθέσεις για να είσαι πιο άνετος αργότερα. Δράσε άμεσα, πάρε αποφάσεις και λύσε τα θέματα που έρχονται στο προσκήνιο έγκαιρα. Βάλε πρόγραμμα στη ζωή σου και τις υποχρεώσεις σου και ζήτα την βοήθεια από τα σωστά άτομα για να οδηγηθείς στην επιτυχία. Μην φοβάσαι να εμπιστευθείς τη γνώμη τους και θα δεις ότι θα σε βοηθήσουν να πράξεις σωστά. Απρόοπτες εξελίξεις θα σε εκπλήξουν ευχάριστα.

Λέων: Βάλε προτεραιότητες στη ζωή σου και με σωστές κινήσεις λύσε τα θέματά σου. Όσο αφήνεις τα ζητήματα να αυξάνονται χάνεσαι και μπλοκάρεις. Προσηλώσου σε ένα θέμα κάθε φορά και θα δεις πως έτσι όλα θα μπουν σε σειρά. Μην ξεχνάς να είσαι ήρεμος σε κάθε περίσταση και να δρας με γνώμονα τη λογική για να μη μπλεχτείς σε καταστάσεις που αργότερα θα μετανιώνεις.

Παρθένος: Θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις σε πολλά ζητήματα που είτε σε απασχολούν από καιρό είτε θα προκύψουν σήμερα. Έχοντας ξεπεράσει λοιπόν τα εμπόδια θα καταφέρεις να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου και νέα ξεκινήματα. Οι πλανήτες και κατ’ εξοχήν η Σελήνη που θα κινείται στο ζώδιο του Κριού, θα σε βοηθήσουν να γευτείς την επιτυχία των κόπων σου. Μη διστάζεις να συζητάς τα θέματά σου και να παίρνεις την γνώμη των φιλικών σου προσώπων.

Ζυγός: Σήμερα θα πιεστείς αρκετά από διάφορες υποθέσεις που θα έρθουν στο προσκήνιο. Φρόντισε να μην επηρεαστείς και πτοηθείς από τις σημερινές δυσκολίες. Αν χειριστείς σωστά τα πράγματα ξέρεις ότι είσαι ικανός να τακτοποιήσεις ό, τι προκύψει. Κινήσου λοιπόν με μεθοδικότητα και προσοχή και όλα θα γίνουν όπως τα έχεις στο μυαλό σου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε