Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για τον Αύγουστο!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για τον Αύγουστο!

Ζώδια – Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις έως τις 2 Αυγούστου: Τι λένε τα άστρα; Τι υπόσχεται ζώδιο και ωροσκόπος; Ποιες είναι οι διαθέσεις των πλανητών;

ΚΡΙΟΣ

Ο Αύγουστος αναμένεται να είναι ένας ιδιαίτερα δημιουργικός και δυναμικός μήνας για εσένα. Με τον Ερμή να κινείται στην Παρθένο από τις 14 μέχρι τις 27, θα έχεις την ευκαιρία να αποδείξεις όλες τις ηγετικές σου ικανότητες και να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις για την επιτυχία σου, τόσο την προσωπική όσο και την επαγγελματική. Στον αισθηματικό τομέα θα έχεις την Αφροδίτη σε καλή θέση -αν και ανάδρομη- στον Λέοντα να σε ενισχύει και θα μπορέσεις να απολαύσεις τώρα όλα τα θετικά της στοιχεία. Η αγάπη, η τρυφερότητα, η στοργή, η φροντίδα, θα σε γεμίσουν κι έτσι θα μπορέσεις να νιώσεις πιο ολοκληρωμένη τώρα. Η οικογένειά σου θα γίνει για εσένα το κέντρο, από το οποίο θα αντλείς δύναμη και τα παιδιά σου, αν έχεις, θα σου αποδείξουν πως ό,τι δίνεις παίρνεις. Ήρθε η στιγμή όλοι οι άνθρωποι που σε περιτριγυρίζουν να σου ανταποδώσουν στο μέγιστο βαθμό όλα όσα έχεις κάνει ανά καιρούς γι’ αυτούς και εσύ θα πλημμυρίσεις από θετικά συναισθήματα. Η Νέα Σελήνη στις 14 στον Λέοντα σε βρίσκει επικοινωνιακή και τολμηρή σε νέα εγχειρήματα και προκλήσεις.

Αισθηματικές

Στην αισθηματική σου ζωή θα διανύσεις μια περίοδο που οι σχέσεις σου θα βαθαίνουν όλο και περισσότερο και θα σου αποκαλύπτουν τις θετικές πλευρές τους. Μέχρι τις 11, που ο Δίας θα περάσει στην Παρθένο, θα επικοινωνείς καλύτερα με τον σύντροφό σου και θα καταφέρετε τώρα να βάλετε κοινούς στόχους και επιδιώξεις. Ίσως κάποιες από εσάς να θελήσετε αλλαγή πλεύσης της κοινής σας ζωής και να πάρετε την απόφαση να μετακομίσετε.

Οι singles, θα έχετε την εξωστρέφεια που χρειάζεται για να επικοινωνήσετε καλύτερα με τους άλλους, αλλά και την κρίση να αναγνωρίσετε αυτούς που πραγματικά αξίζουν για εσάς. Ο κυβερνήτης σας Άρης στον Λέοντα από τις 9 και μετά, θα προσδώσει ιδιαιτερότητα στο προφίλ σας και δεν θα σας αφήσει να περάσετε απαρατήρητες. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να κερδίσετε αυτούς που σας ενδιαφέρουν!

Επαγγελματικές

Αν και ευοίωνη η αίσθηση που έχεις με τον ερχομό του Αυγούστου, με διάθεση για νέες συνεργασίες και ανοίγματα, θα πρέπει να έχεις το νου σου σε επαγρύπνηση. Είσαι έτοιμη για αλλαγές και μπορείς να τις πραγματοποιήσεις, αρκεί πρώτα να τις έχεις σκεφτεί καλά και να έχεις αναλύσει τα θετικά και αρνητικά οποιασδήποτε επιλογής σου. Αυτόν το μήνα θα μπορέσεις να πάρεις τις απαραίτητες ανάσες και να βελτιώσεις τη θέση σου. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται και στα οικονομικά σου, παρά την όποια ανοδική τάση. Είσαι εγκλωβισμένη σε λογαριασμούς και υποχρεώσεις, που δεν σου επιτρέπουν να δεις το πορτοφόλι σου να φουσκώνει. Μην πτοηθείς και μην καταβληθείς από την ένταση που θα υπάρχει, αλλά αξιοποίησε προς όφελός σου τις πλανητικές επιρροές που θα δεχθείς. Άλλωστε, ο Άρης που θα κινείται στον Λέοντα το μεγαλύτερο μέρος του Αυγούστου θα είναι σύμμαχος σου και οι επικοινωνίες όλων των τύπων θα διευκολυνθούν και θα είναι πιο άμεσες και αποτελεσματικές από ό,τι συνήθως.

Διαβάστε αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε