Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Α. Δαλιάνη: “Το καλύτερο δώρο για ένα παιδί είναι να του χαρίσεις ένα αδελφάκι!”

Α. Δαλιάνη: “Το καλύτερο δώρο για ένα παιδί είναι να του χαρίσεις ένα αδελφάκι!”

H “Μαρία” η άσχημη ομόρφυνε και βρήκε την ηρεμία της…

Το κορίτσι με τα σιδεράκια και τα τεράστια αντιαισθητικά γυαλιά που επί δύο χρόνια έκανε δημοσιογράφους και παπαράτσι να προσφέρουν γην και ύδωρ για ένα της ενσταντανέ, προκειμένου να την απαθανατίσουν όπως είναι το πραγματικό της παρουσιαστικό, έγινε ηθοποιός εντελώς συμπτωματικά. «Ξεκίνησα την καριέρα μου κάνοντας την αθλητική συντάκτρια», λέει και συνεχίζει: «Το καλλιτεχνικό μικρόβιο μπήκε μέσα μου όταν θέλησα να παρακολουθήσω κάποια μαθήματα ορθοφωνίας και υποκριτικής προκειμένου να βελτιωθώ στη δουλειά μου. Μου άρεσε που από τα γκολ και τα ριμπάουντ βρέθηκα να παρακολουθώ χορό, απαγγελία και θέατρο, και αποφάσισα να γραφτώ σε δραματική σχολή. Στο πρώτο έτος ήμουν βέβαιη ότι θα γίνω ηθοποιός».

– Η απόσταση, πάντως, από το αθλητικό ρεπορτάζ στο σανίδι είναι τεράστια.

Είναι, όμως ποτέ δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή. Στην πορεία του κάθε ανθρώπου υπάρχει πάντα ένα νεκρό σημείο που μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Το περιβάλλον μου στην αρχή ξαφνιάστηκε και το αποδέχτηκε μόνο όταν συνειδητοποίησε πόσο ευτυχισμένη ήμουν. Ανήκω στις ηθοποιούς που το μικρόβιο της υποκριτικής δεν υπάρχει μέσα τους από τα παιδικά χρόνια. Σ’ εκείνες που το αποκτούν λίγο αργότερα…

– Πώς προέκυψε η συμμετοχή σου στη «Μαρία την άσχημη»;

Δούλευα στο «Παρκ» όταν έμαθα ότι το MEGA κάνει οντισιόν για το σίριαλ και αποφάσισα να πάω. Με είδαν δυο-τρεις φορές και μετά μου έδωσαν τον ρόλο.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε