Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Απόβαση σεΐχηδων στην Ελλάδα!

Δύο από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου αποφάσισαν να περάσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους στα ελληνικά νησιά.

Ο σεΐχης του Κατάρ Χαμάντ μπιν Χαλιφά αλ-Θάνι και ο σεΐχης του Αμπού Ντάμπι Χαλιφά μπιν Σαΐντ αλ-Ναγιάν φέρνουν άρωμα χλιδής και Ανατολής στην Ελλάδα μαζί με τις οικογένειές τους.

Στο Νησί των Ιπποτών είναι αγκυροβολημένη από την περασμένη Τετάρτη η υπερπολυτελής θαλαμηγός του σεΐχη του Κατάρ. Το σκάφος μήκους 133 μέτρων βρίσκεται στο λιμάνι του νησιού, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, προκαλώντας εντύπωση στους ντόπιους αλλά και τους τουρίστες.

Η θαλαμηγός Al Mirqab

Πρόκειται για την πέμπτη σε μέγεθος θαλαμηγό στον κόσμο και έχει πλήρωμα 54 άτομα που φροντίζουν τον μεγιστάνα και την οικογένειά του. 

Η αίθουσα συσκέψεων της θαλαμηγού

Η θαλαμηγός Al Mirqab έχει δεκάδες σουίτες, πισίνα, ελικοδρόμιο, γυμναστήριο, τζακούζι, αίθουσα συσκέψεων και θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι ένα θαλάσσιο παλάτι!

H αίθουσα χορού του σκάφους

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Χαμάντ μπιν Χαλιφά αλ-Θάνι επισκέπτεται την Ρόδο καθώς πριν από λίγους μήνες βρέθηκε ινκόγκνιτο στο νησί και ζήτησε να δει κάποια ακίνητα. Ο ίδιος είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον να κάνει επενδύσεις παλαιότερα και στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας.

Αυτή τη φορά όμως, η απόβασή του 51χρονου σεΐχη στο νησί θα είναι καθαρά για λόγους ξεκούρασης και αναμένεται να φτάσει σήμερα με learjet και να συναντήσει την οικογένειά του που βρίσκεται με την θαλαμηγό στο νησί από το απόγευμα της Τετάρτης.

Στην Ελλάδα όμως βρίσκεται από χθες και ο σεΐχης του Αμπού Ντάμπι ο οποίος μένει σε προεδρική σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου. Μαζί του είναι και κάποια από τα μέλη της οικογένειάς του. παρόλο που ο ίδιος φρουρείται ασφυκτικά και δεν θέλει να γίενται στόχος, χθες το βράδυ διασκέδασε σε γνωστό club της παραλιακής με Έλληνες φίλους του επιχειρηματίες.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε