Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Colour pants! Πώς να φορέσεις τα χρωματιστά σου παντελόνια. Τι πρέπει να προσέξεις…

Colour pants! Πώς να φορέσεις τα χρωματιστά σου παντελόνια. Τι πρέπει να προσέξεις…

Τα παντελόνια με χρώμα είναι της μόδας! Ξέρεις πως να τα φορέσεις; Όλα τα fashion και styling tips είναι εδώ…

Φέτος η μόδα θέλει χρώμα και σου δίνει πολλές επιλογές στις αποχρώσεις: φωτεινά – ζωηρά χρώματα, φλούο αλλά και πιο γλυκά παστέλ ώστε ακόμη και οι επιφυλακτικές να τολμήσουν φέτος την Άνοιξη να βάλουν χρώμα στη ζωή τους.

Σίγουρα αυτό που μόλις διάβασες το γνωρίζεις καλά αφού δεν υπάρχει βιτρίνα, editorial και οτιδήποτε σχετικό με μόδα που να μην κάνει αναφορές στο απόλυτο trend της σεζόν: το παντελόνι με χρώμα. Έχει πέσει το μάτι σου, το έχεις δοκιμάσει, ακόμη και το έχεις αγοράσει ώστε να το φορέσεις και να είσαι in fashion, αλλά πάντα μέσα σου νιώθεις μία μικρή ανασφάλεια για το αν τελικά ο τρόπος που θα το φορέσεις θα έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το TLIFE που το αγαπάει πολύ κι έχει φορέσει σχεδόν όλα τα χρώματα για σένα, σου φέρνει όλους τους πιθανούς συνδυασμούς που μπορείς να κάνεις και να έχεις ένα απόλυτα στιλάτο αποτέλεσμα. Και φυσικά σου επισημαίνει και όλα τα λάθη που πρέπει να αποφύγεις. 

Σημείωσε πως μπορεί η πρώτη εικόνα που σου έρχεται στο μυαλό να είναι αρκετά casual αλλά σου προτείνω να αφήσεις προκαταλήψεις και να δεις πως παίζοντας με τα αξεσουάρ και την πoιότητα του τοπ που θα επιλέξεις μπορείς να έχεις κι ένα πολύ chic σύνολο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε