Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Δ. Καμπούρη: Το πρώτο της καλοκαίρι ως μαμά!

Δ. Καμπούρη: Το πρώτο της καλοκαίρι ως μαμά!

Σαν σήμερα, πριν από ένα χρόνο, η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο την Έλενα…

Η Δέσποινα Καμπούρη έχει βρει το νόημα της ζωής της στην μικρή της Ποκαχόντας, όπως αποκαλεί την κόρη της! Σαν σήμερα, πριν από ένα χρόνο, η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο την Έλενα και ουσιαστικά φέτος είναι το πρώτο τους καλοκαίρι…

Μαμά και κόρη είναι αχώριστες και έχουν αποκτήσει μία πολύ δυνατή σχέση. Συχνά τις βλέπουμε να απολαμβάνουν τις βόλτες τους στην πόλη ενώ η Δέσποινα ξετρελαίνεται με καθετί που κάνει η μικρή της. Σίγουρα, σήμερα που είναι τα πρώτα της γενέθλια θα κάνουν οι δυο τους κάτι ξεχωριστό…

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ ξεκλέβει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί για να είναι κοντά της παράλληλα με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Είναι μία εργαζόμενη μητέρα, όπως όλες οι άλλες!

Τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, η σχέση της με την μικρή καθώς και ο τρόπος που αντιμετωπίζει την έκθεση της προσωπικής της ζωής είναι κάποια από τα θέματα που η Δέσποινα μοιράστηκε στο περιοδικό South City. Η συνέντευξή της συνοδεύτηκε με μία υπέροχη και παιχνιδιάρικη φωτογράφιση….

Τι συναισθήματα σου άφησε ο χειμώνας που πέρασε;

Ήταν ένας καλός χειμώνας και χωρίς υπερβολές. Δεν ήταν ούτε η καλύτερη χρονιά μου, ούτε η χειρότερη. Γενικά ήταν μία καλή χρονιά απλά. Αν μιλήσουμε ειδικά, στο επαγγελματικό κομμάτι ήταν πολύ όμορφη γιατί στο ΣΚΑΙ πέρασα υπέροχα, ένιωσα σαν στο σπίτι μου, παρουσιάζοντας μία εκπομπή πολύ διαφορετική από ότι έχω κάνει μέχρι σήμερα και μου άρεσε πάρα πολύ. Έχω όμορφες αναμνήσεις από αυτή την συνεργασία. Φυσικά, το highlight ήταν η γέννηση της κόρης μου, από μόνο του αυτό είναι υπέροχο και πολύ σημαντικό.

Δες όλα όσα αποκάλυψε για την κόρη της στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε