Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Δ. Σκαρμούτσος: Παθιασμένος με τα tattoo του! Ποια μυστικά κρύβουν;

Ο διάσημος chef μιλά για τα άγρια χρόνια στην Αμερική, θυμάται πότε ”χτύπησε” το πρώτο του tattoo και αποκαλύπτει γιατί είναι παθιασμένος με τα σχέδια που αποτελούν ένα ξεχωριστό καμβά στο κορμί του.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μοιράζεται με τους αναγνώστες του Inked, του μεγαλύτερου περιοδικού για tattoo lovers, το πάθος του για τα tattoos. Ο διάσημος chef μιλά για τα άγρια χρόνια στην Αμερική, θυμάται πότε ”χτύπησε” το πρώτο του tattoo και αποκαλύπτει γιατί είναι παθιασμένος με τα σχέδια που αποτελούν ένα ξεχωριστό καμβά στο κορμί του.

“Η σχέση μου με τα tattoos ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του ’80. Θυμάμαι που πηγαίναμε με την παρέα μου και αράζαμε έξω από του Τζίμη στην Πλάκα. Ήταν τότε από τα πρώτα studio στην Ελλάδα. Πιτσιρικάδες εμείς, φοβόμασταν να περάσουμε την είσοδο και κοιτάζαμε στα κλεφτά από το δρόμο να δούμε τι παίζει μέσα. Εκείνη την εποχή όποιος κυκλοφορούσε με tattoo έτρωγε τη στάμπα του περιθωριακού και όλοι νομίζανε ότι είχε κάνει φυλακή. Το πρώτο μου το έκανα στην Ολλανδία…. Τα γούσταρα από μικρός τα tattoos και θα ήθελα να ασχοληθώ επαγγελματικά. Χωρίς πλάκα, αν είχα καλό χέρι δεν θα είχα γίνει μάγειρας, αλλά tattoo artist. Αν με ρωτούσες εκείνη την εποχή αυτό θα σου έλεγα.”

Μάθε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε