Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Διάσημες μαμάδες διδύμων!

Ευτυχία στο… τετράγωνο; Κι όμως, μερικές stars το βιώνουν στην πράξη. Είναι εκείνες που απέκτησαν δίδυμα! Δες ποιες!

Η οικογένεια Τζολί – Πιτ μεγάλωσε ακόμη περισσότερο τον Ιούλιο του 2008, αφού η Αντζελίνα γέννησε τα δίδυμα Knox Leon και Vivienne Marcheline. To ζευγάρι έχει τώρα τρία βιολογικά και τρία υιοθετημένα παιδιά.


 

Τα ξημερώματα της 22ης Φεβρουαρίου 2008, η Τζένιφερ Λόπεζ έγινε για πρώτη φορά-αν και εις διπλούν!- μητέρα. Η Λατίνα σταρ έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι, τον Μαξ και την Εμ, καρπούς του έρωτα της με τον Μαρκ Άντονι.
 


 

Η αγαπημένη Κάρι από το Sex ‘n the city, κατά κόσμον Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, χρειάστηκε τη βοήθεια παρένθετης μητέρας για να καταφέρει να γευτεί τη χαρά της μητρότητας. Στις 22 Ιουνίου του 2009, η Σάρα και ο σύζυγός της Μάθιου Μπρόντερικ απέκτησαν δυο κοριτσάκια, τη Μάριον Λορέτα Έλγουελ και την Τάμπιθα Χοντς.

 
Μετά από τόσες θυελλώδεις σχέσεις με διάσημους σταρ του Χόλιγουντ, ένας άσημος καμεραμάν, ο Ντάνι Μόντερ έμελλε να είναι εκείνος που θα χάριζε στη συμπαθέστατη Pretty Woman, τον σημαντικότερο ρόλο της ζωής της. Εκείνον της μητέρας. Το διάσημο χολιγουντιανό χαμόγελο της Τζούλια Ρόμπερτς έγινε πιο λαμπρό το Νοέμβριο του 2004, όταν έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα μωρά. Τον Φινέα Ουόλτερ και την Χέιζελ Πατρίτσια.
 
 

 

Η πρώην πορνοστάρ Τζίνα Τζέιμσον έγινε μητέρα δύο αγοριών, του Τζέσι και του Τζέρνι Τζετ το 2009. Ένα χρόνο μετά, τον Απρίλιο του 2010, ο σύντροφός της και πατέρας των διδύμων Τίτο Ορτέζ, συνελήφθη με την κατηγορία πρόκλησης οικογενειακής βίας, ύστερα από τηλεφώνημα γείτονα στην αστυνομία.
 
 

 

Η Νατάσα Καραμανλή παντρεύτηκε το 1998, μετά από πολύχρονη σχέση, τον πρώην πρωθυπουργό στην Πρώτη Σερρών. Τον Ιούνιο του 2003 έφερε στον κόσμο τα δίδυμα Αλίκη και Αλέξανδρο.
 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε