Σάββατο, 25 Μαΐ
28oC Αθήνα

Μαίρη Μηνά για Μιχάλη Σαράντη: Τον έβλεπα στη σκηνή να λάμπουν τα ματιά του, ήταν το πιο ελκυστικό 

Μαίρη Μηνά για Μιχάλη Σαράντη: Τον έβλεπα στη σκηνή να λάμπουν τα ματιά του, ήταν το πιο ελκυστικό 

Για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της από τη μέρα που ήρθε η κόρη της στη ζωή μίλησε η Μαίρη Μηνά, όταν το μεσημέρι της Πέμπτης (09.05.2024) βρέθηκε καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη.

Η κόρη που έχουν αποκτήσει η Μαίρη Μηνά και ο σύντροφός της, Μιχάλης Σαράντης, είναι 19 μηνών και όπως είπε η ηθοποιός, όλα έχουν αλλάξει χωρίς… κανείς να τους ρωτήσει.

Με τον Μιχάλη Σαράντη, η Μαίρη Μηνά γνωρίστηκαν στην ταινία Απόστρατος αλλά θαύμαζαν από πριν ο ένας τον άλλο. Όταν η ηθοποιός ρωτήθηκε από την Ελένη Μενεγάκη για το αν επηρεάστηκε από τα παιδικά της χρόνια στην επιλογή συντρόφου, απάντησε: «Στο σπίτι μας πάντα υπήρχε βαθιά αγάπη. Οι δικοί μου έθεσαν τον πήχη αρκετά ψηλά και όταν ήρθε η στιγμή χρειάστηκε να κάνω έναν απολογισμό, να μπορέσω να ανιχνεύσω τι θέλω εγώ για μένα».

«Γνωριστήκαμε και ήταν πολύ έντονο, αλλά κανείς από τους δύο δεν μπορούσε να αποδεχτεί τα συναισθήματα», είπε και δεν έκρυψε ότι πολύ μεγάλο ρόλο έπαιξε το ταλέντο του συντρόφου της.

«Έχει μια φωτιά, ένα πάθος. Το ότι είναι ηθοποιός και τον έβλεπα πάνω στη σκηνή να κοπιάζει, να λάμπουν τα ματιά του, ήταν το πιο ελκυστικό και γοητευτικό σε εκείνον», συμπλήρωσε.

Μιλώντας για τον ερχομό της κόρης τους, η ηθοποιός ανέφερε ότι όλα ήρθαν τούμπα. «Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σε προετοιμάσει για τα μεγέθη και τον όγκο της μεταμόρφωσης που μπορεί να υποστεί η οικογένεια και οι γονείς οι ίδιοι. Ο ερχομός του μωρού σε αλλάζει πίστα ακαριαία και ραγδαία χωρίς να σε ρωτήσει», είπε.

  

Γυρίζοντας τον χρόνο πίσω, στα εφηβικά της χρόνια, η Μαίρη Μηνά, αποκάλυψε ότι έβρισκε πάντα τρόπους να κάνει αυτό που ήθελε.

«Ήθελα να δοκιμάζω εμπειρίες, περιπέτειες. Είχα μια δίψα, ήθελα να δω τι σημαίνει να ζεις. Μεγάλωσα στην επαρχία που όλα ήταν περιορισμένα και ένιωθα ότι πνίγομαι. Γι’ αυτό ήθελα να βγω έξω, να ταξιδέψω. Η ανάγκη μου ήταν να δοκιμάσω και νομίζω ότι η πορεία της ζωής μου μού το εξαργύρωσε αυτό»,.

Σπούδασε κοινωνική λειτουργός, αλλά την κέρδισε η υποκριτική. «Όσο ήμουν φοιτήτρια γράφτηκα σε μια θεατρική ομάδα γιατί ήθελα να πηγαίνω κάπου να εκφράζω πράγματα που στη ζωή μου δεν υπήρχε ο χώρος. Τότε μου ξύπνησε η επιθυμία να συνδυάσω την κοινωνική εργασία και το θέατρο και οδηγήθηκα στη δραματοθεραπεία».

Η Μαίρη Μηνά πρωταγωνιστεί στη σειρά «Παραλία». Συγκεκριμένα, υποδύεται την ψυχίατρο Μαίρη. Μιλώντας για τον ρόλο της αποκαλύπτει ότι η ηρωίδα της «δεν έχει κίνητρο μόνο να ασκήσει την ιατρική της ιδιότητας, αλλά έχει και ένα προσωπικό κίνητρο».

Επίσης, πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ο Άσχημος» στο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου. «Πρόκειται για μία μαύρη κωμωδία, καυστική, που σχολιάζει το ζήτημα της εικόνας και πού μπορούμε να φτάσουμε οι άνθρωποι για να κατακτήσουμε την ομορφιά όπως την ορίζει το έξω».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις