Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Διάσημες παρουσίες στην πρεμιέρα του “Tourist”! Δες φωτογραφίες!

Το TLIFE βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας “The Tourist” στο σινεμά Παλλάς και σου εξασφάλισσε πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Στο σινεμά Παλλάς έγινε χθες το βράδυ η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας “The Tourist”. Πολλές ήταν οι διάσημες παρουσίες της ελληνικής showbiz που πέρασαν από το κόκκινο χαλί. Το TLIFE ήταν εκεί και σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

 
Έλληνες ηθοποιοί, καλλιτέχνες και άνθρωποι του θεάματος βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινία της Angelina Jolie και του Johnny Depp που έχει ήδη σημειώσει τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό και θα βγει στους κινηματογράφους από την Πέμπτη.
 
Ανάμεσα σ’ αυτούς που απόλαυσαν την ταινία ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον μέλλοντα συζυγό της Θέμη Σοφό, η Δούκισσα Νομικού, η διευθύντρια δημοσίων σχέσεων του STAR Λόλα Νταϊφά, ο Γιάννης Λάτσιος, η Νατάσα Θεοδωρίδου και πολλοί άλλοι που έδωσαν το “παρών”.
 
Μετά την προβολή ακολούθησε champagne party και οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν το ποτό τους, σχολιάζοντας την ταινία και τις ερμηνείες των βασικών πρωταγωνιστών.
 Δες φωτογραφίες από την πρεμιέρα:


Η Νατάσα Θεοδωρίδου!


Ο Λάκης Γαβαλάς!


Ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης και η διευθύντρια δημοσίων σχέσεων του STAR Λόλα Νταϊφά!


Η Δούκισσα Νομικού


Ο τερματοφύλακας ΑλέξανδροςΤζόρβας με την συντροφό του Χρυσαυγή Ατσιδάκου!

Δες εδώ περισσότερες φωτογραφίες
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε