Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

DRESS CODE: Πες μου που θα κάνεις ρεβεγιόν να σου πω τι να φορέσεις!

DRESS CODE: Πες μου που θα κάνεις ρεβεγιόν να σου πω τι να φορέσεις!

Που θα το γιορτάσεις; Σε κάποιο club, στα μπουζούκια ή στο σπίτι; Η fashion editor σου ετοιμάζει σύνολα ανάλογα με το που θα κάνεις ρεβεγιόν…

Δεν είναι μόνο οι γνώσεις επάνω στη μόδα, ούτε και οι σωστοί συνδυασμοί που σε κατατάσσουν στις καλοντυμένες. Είναι μία αλυσίδα σωστών επιλογών που κάνουν ένα σύνολο να είναι στιλάτο και με φινέτσα.

Μπορεί να παρακολουθείς εδώ και καιρό τις τάσεις που επιβάλλει η εποχή στο ντύσιμο αλλά τρεις είναι οι ερωτήσεις που πρέπει πάντα να απαντάς ώστε να είσαι σίγουρη πως έκανες την πιο σωστή επιλογή. Ταιριάζει στον σωματότυπό μου; Τι ώρα θα φορέσω το συγκεκριμένο σύνολο; Πού θα βρίσκομαι; Με άλλα λόγια τόπο, χρόνο και σώμα.

Η fashion editor με μοναδικό της κριτήριο το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν επιλέγει τρεις πιθανές εξόδους και σου ετοιμάζει τα καταλληλότερα looks ώστε να κλέψεις την παράσταση. Πάρε ιδέες αλλά και tips για το τι να προσέξεις ανάλογα με το χώρο που θα βρεθείς. 

ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ….

/

Δεν είναι μόνο το club είναι και τα μεγάλα party που μπορεί να σε καλέσουν και να θέλεις να ντυθείς αντίστoιχα. Στη συγκεκριμένη έξοδο είναι καλό να δώσεις έμφαση στο στιλ των ρούχων σου ώστε να μπορέσεις να ξεχωρίσεις ανάμεσα στον κόσμο. Μυστικά λάμψης όπως εντυπωσιακά αξεσουάρ αλλά και φορέματα με sexy σκισίματα σίγουρα θα σου δώσουν το αποτέλεσμα που ψάχνεις. Κάνε “κλικ” στη φωτογραφία ώστε να δεις τις επιλογές για club.

/

Το ρεβεγιόν σε σπίτι προϋποθέτει σωστή σκέψη και chic επιλογές. Επειδή ο φωτισμός είναι πιο δυνατός και οι αποστάσεις μεταξύ των καλεσμένων πιο μικρές είναι καλό τα ρούχα που θα επιλέξεις πάνω από όλα να σε κάνουν να νιώθεις άνετα. Επέλεξε ολόσωμες φόρμες, παίξε με τα αξεσουάρ σου και φρόντισε το μήκος του φορέματος ή της φούστας να κολακεύει το σώμα και τα πόδια σου. Κάνε “κλικ” στη φωτογραφία.

/

Η βραδινή αυτή έξοδος σίγουρα επιτρέπει τις λαμπερές και συνάμα εντυπωσιακές επιλογές. Παρόλα αυτά μην το παρακάνεις…  Οι υπερβολές μπορεί να ταιριάζουν σε εκείνες που είναι πάνω στην πίστα, αλλά όχι στις υπόλοιπες -δεν δικαιολογείται. Επίσης, μην ξεχάσεις ότι σημαντικό είναι να δώσεις έμφαση στο πάνω μέρος του ντυσίματος σου αφού το μεγαλύτερο μέρος της βραδιάς θα είσαι καθισμένη. Κάνε “κλικ” στη φωτογραφία να δεις τις επιλογές.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε