Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ε. Τσαούση: Μιλά στο TLIFE για τους “Βασιλιάδες” και την 5ετή σχέση της με τον Ο. Παπαδόπουλο!

Ε. Τσαούση: Μιλά στο TLIFE για τους “Βασιλιάδες” και την 5ετή σχέση της με τον Ο. Παπαδόπουλο!

Δες τι αποκάλυψε η νεαρή ηθοποιός για τον έρωτα, το γάμο και τον ρόλο της στη σειρά…

Έξυπνη, δυναμική και πάνω από όλα πρόσχαρη. Η λόγος για την Ευγενία Τσαούση, την νεαρή ηθοποιό που γνωρίσαμε μέσα από την “Πολυκατοικία” και σήμερα την βλέπουμε στο ρόλο της ανταγωνιστικής Σόφης στους “Βασιλιάδες”.
 
Η Ευγενία είναι μια ηθοποιός που ήρθε για να μείνει και σίγουρα έχει κλέψει τις εντυπώσεις και τα καλά σχόλια των συναδέλφων της για την εργατικότητα, την προσήλωση, αλλά και το χαμόγελο που έχει πάντα στα χείλη της. Η ίδια είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει. Η εδώ και πέντε χρόνια άλλωστε σχέση της με τον Ορφέα Παπαδόπουλο, τον τηλεοπτικό Άρη από τα “Κλεμμένα όνειρα” τις έχει δώσει τις ισορροπίες που ψάχνει στη ζωή της, ακόμη και αν η ίδια δεν σκέφτεται προς το παρόν ούτε για λίγο την ιδέα του γάμου.
 
Ποιο ρόλο υποδύεσαι στη σειρά “Βασιλιάδες”
 
Στη σειρά κάνω την Σόφη, αδελφή του Μηνά. Είμαστε δυο αδέλφια που βρίσκονται πολύ κοντά στην οικογένεια Βασιλιά, αφού ο Μάρκος μας έχει μεγαλώσει σαν παιδιά του, επειδή μείναμε από νωρίς ορφανοί. Η Σόφη ως κοπέλα έχει τα θέματά της, γιατί ενώ αγαπά την κόρη του Βασιλιά, την ζηλεύει κιόλας.
 
Έχεις κοινά στοιχεία με την ηρωίδα;
 
Ο συγκεκριμένος ρόλος δεν έχει κοινά στοιχεία με εμένα. Μπορεί να συναντιέμαι με την Σόφη μόνο στο κομμάτι του δυναμισμού, που στην πραγματικότητά όμως είναι πολύ πιο έντονο στο χαρακτήρα της Σόφης. Κατά τα άλλα, με την ηρωίδα δεν έχω κοινά στοιχεία. Η Σόφη είναι ένας χαρακτήρας που δεν συμπαθώ. Αλλά είναι ένας ρόλος πρόκληση για εμένα. Είναι ένας δυναμικός και ευαίσθητος άνθρωπος, αλλά έχει αρκετές κακές πλευρές ως χαρακτήρας, τις οποίες και θα δούμε στη συνέχεια της σειράς.

 
Υπάρχει μεταξύ σας χημεία στα γυρίσματα;
 
Ναι, έχουμε πολύ καλή χημεία και περνάμε όμορφα. Από την αρχή είδαμε ότι ταιριάζουμε με τα υπόλοιπα παιδιά και κάναμε παρέα και εκτός γυρισμάτων. Είναι πολύ ωραία να πηγαίνεις για γύρισμα και να ξέρεις ότι εκεί θα δεις τους φίλους σου.
 
Σε δυσκολεύει το γεγονός ότι είναι καθημερινή σειρά και έχει πολλές ώρες γυρισμάτων;
 
Το καθημερινό έχει πολύ τρέξιμο σε σχέση με ένα εβδομαδιαίο σήριαλ. Υπάρχουν και μέρες που δεν προλαβαίνουμε να βγάλουμε όλες τις σκηνές. Αλλά το συνεργείο και ο σκηνοθέτης μας βοηθούν πολύ.
 
Πως ξεκίνησες η πορείας σου στην τηλεόραση;
 
Η “Πολυκατοικία” του Mega ήταν η πρώτη μου μεγάλη δουλειά, αν και είχα κάνει κι άλλες guest εμφανίσεις. Στην “Πολυκατοικία” άρχισα να καταλαβαίνω πως είναι το να είσαι με μια ομάδα ηθοποιών και να το ζω όλο αυτό. Είχα πράγματα να βγάλω και είχε πιο πολύ ενδιαφέρον σε σχέση με μια guest εμφάνιση, όπου μια που πηγαίνεις και μια που φεύγεις.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε