Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Έξυπνες ιδέες για να φτιάξεις το γραφείο του σπιτιού σου!

Έξυπνες ιδέες για να φτιάξεις το γραφείο του σπιτιού σου!

Το TLIFE σου δίνει μικρές ιδέες για να αλλάξεις το γραφείο του σπιτιού σου…

Για την εργαζόμενη γυναίκα το γραφείο του σπιτιού τείνει να γίνει ένα από τα πιο σημαντικά δωμάτια του σπιτιού. Είναι ο χώρος που αυτοσυγκεντρώνεσαι και μακριά από τη φασαρία του σπιτιού περνάς λίγη ώρα για να ασχοληθείς με τη δουλειά σου. Επειδή σίγουρα το πρόγραμμά σου είναι πολύ φορτωμένο και το γραφείο του σπιτιού σου θυμίζει το χώρο εργασίας καλό είναι να το φτιάξεις με κέφι και μεράκι και να του δώσεις μια πιο ευχάριστη νότα, ώστε να μπορείς να κάνει τη δουλειά πιο διασκεδαστική.

 
Ακόμη και αν δεν έχει ένα ξεχωριστό δωμάτιο για το γραφείο σου, σίγουρα θα βρεις μες στο σπίτι σου μια γωνιά για να το τοποθετήσεις. Εξάλλου, δεν είναι καλύτερα να έχεις οργανωμένα σ’ ένα χώρο όλα τα χαρτιά της δουλειάς σου, από το να τα ξεχνάς από εδώ και από εκεί μες στο σπίτι;
 
Το μοντέρνο γραφείο!

 
Το μοντέρνο γραφείο είναι σίγουρα μια επιλογή για μια γυναίκα με στυλ και φινέτσα. Παρόλο που είναι απλό, είναι ιδιαίτερο και ταιριάζει σε δυναμικούς χαρακτήρες. Το έπιπλο του γραφείου είναι σε μαύρο χρώμα και ταιριάζει με κάθε στυλ σπιτιού. Μια μεταλλική καρέκλα με ροδάκια σε λευκό χρώμα και μια απλή λευκή βιβλιοθήκη ταιριάζουν απόλυτα στη συνολική εικόνα του γραφείου.
 
Το παραδοσιακό γραφείο!

 
Για τις πιο παραδοσιακές γυναίκες ένα γραφείο όπου υπερισχύει το ξύλο και οι καφέ αποχρώσεις είναι η ιδανική επιλογή. Αν έχεις τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις ένα ολόκληρο δωμάτιο για γραφείο, επέλεξε να τοποθετήσεις τα έπιπλα κοντά στο παράθυρο και να επενδύσεις σ’ ένα ξύλινο πάτωμα. Αυτός ο συνδυασμός του παραδοσιακού με το σύγχρονο θα σου δώσει σίγουρα πολύ έμπνευση τις ώρες που βρίσκεσαι εκεί.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε