Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ελ. Παπαρίζου: Ναι, συγχωρώ, το προσπερνώ, αλλά δεν μπορώ να το ξεχάσω!

Ελ. Παπαρίζου: Ναι, συγχωρώ, το προσπερνώ, αλλά δεν μπορώ να το ξεχάσω!

Για τον επώδυνο χωρισμό της που πλέον έχει αφήσει πίσω, τις “πληγές” που κουβαλά και για τα όσα έχει μετανιώσει μίλησε η σέξι τραγουδίστρια Έλ. Παπαρίζου – Πού βρίσκεται τώρα;

Για τον επώδυνο χωρισμό της που πλέον έχει αφήσει πίσω, τις “πληγές” που κουβαλά και για τα όσα έχει μετανιώσει μίλησε η σέξι τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Οmikron της Κύπρου.

“Κάποια πράγματα τα συγχωρείς και λες “δεν έγινε τίποτα” αλλά υπάρχουν και άλλα που λες “ναι, συγχωρώ, το προσπερνώ, αλλά δεν μπορώ να το ξεχάσω”, αναφέρει χαρακτηριστικά η ίδια σε περιοδικό,  η οποία μίλησε για την προσωπική της ζωή χωρίς όμως να αναφέρει ωστόσο το όνομα του Τόνυ Μαυρίδη.

 

“Ξέρεις κάτι; Κάποια πράγματα, παρόλο που τα έχεις συγχωρέσει, σου μένουν οι πληγές τους. Όλες οι πληγές κλείνουν, όμως οι πληγές πάντα πονάνε εκεί που έχεις “χτυπήσει” συνεχίζει μιλώντας στο περιοδικό η τραγουδίστρια, ενώ για το αν έχει μετανιώσει για κάτι στη ζωή της δήλωσε πως δεν μετανιώνει για όσα έχει κάνει αλλά για όσα δεν έκανε.

Διάβασε περισσότερα από τη συνέντευξη αλλά και πού βρίσκεται τώρα η Έλενα, στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε