Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Φωτό και βίντεο από την εκπληκτική παράσταση του Kevin Spacey στην Επίδαυρο!

“Βούλιαξε” η Επίδαυρος από τον κόσμο που πήγε να παρακολουθήσει την παράσταση “Ριχάρδος ο Γ”.

Ο γνωστός ηθοποιός ενσάρκωσε τον ήρωα του Σαίξπηρ “Ριχάρδο Γ” σε σκηνοθεσία του Sam Mendes και αποθεώθηκε από τoυς εννέα χιλιάδες θεατές.

Η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης έγινε την Παρασκευή στο κατάμεστο Aρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου στο πλαίσιο του “Φεστιβάλ Αθηνών” και το “παρών” έδωσαν πολλά διάσημα ονόματα από το χώρο της τέχνης, των επιχειρήσεων και της πολιτικής.

Σήμερα ολοκληρώνεται το έργο με την τρίτη και τελευταία sold out  παράσταση και την τοπική κοινωνία να είναι επί ποδός για τις χιλιάδες αφίξεις των τουριστών.

“Βούλιαξε” η Επίδαυρος από τα σκάφη των επωνύμων που έφτασαν στην περιοχή για να παρακολουθήσουν το έργο, και όχι άδικα, αφού ο Kevin Spacey έδωσε τον καλύτερό του εαυτό.

Ο διάσημος ηθοποιός άλλωστε έχει κερδίσει το κοινό και με το χαμηλό το προφίλ κατά την διάρκεια της παραμονής του στην περιοχή.

Ανάμεσα στους θεατές ήταν η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η Φιλαρετη Κομνηνού, ο Λευτέρης Βογιατζής, ο Διονύσης Φωτόπουλος, ο Σταμάτης Φασουλής, ο Γιάννης Χουβαρδάς, ο Γιάννης Μπέζος με την σύζυγό του Ναταλία Τσαλίκη, η Μαρία Ναυπλιώτου αλλα και πολιτικοί: η Λουκά Κατσέλη και ο Γεράσιμος Αρσένης με την κόρη τους, τη νεώτερη ηθοποιό Αμαλία Αρσένη, η Άννα Νταλάρα κ.ά. Από την πρεμιέρα δεν έλειψαν η Μαριάννα Λάτση, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και ο Νικος Κωνσταντόπουλος.

Ακόμη, αναμένεται να φθάσουν ο πρίγκιπας Αλβέρτος με την σύζυγό του Σαρλίν, ο σερ Elton John, το ζεύγος Αγγελοπούλου, ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη, μέλη της οικογένειας Γουλανδρή, καθώς και της τέως βασιλικής οικογένειας.

Χαμογελαστή η Μαριάννα Λάτση που σπάνια χάνει παραστάσεις στο Αρχαίο Θέατρο

Ο Ηλίας Ψινάκης έφτασε με την κυρία Λάτση και την παρέα της

Δες περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο από την παράσταση στο TLIFE.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε