Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Η ανδρική εβδομάδας μόδας στο Μιλάνο!

Η ανδρική εβδομάδας μόδας στο Μιλάνο!

 Διάσημοι σχεδιαστές και οίκοι μόδας, δείχνουν τι θα φορεθεί το φθινόπωρο – χειμώνα 2010-2011!

Το Σάββατο στις 16 Ιανουαρίου, ξεκίνησε η ανατρεπτική ανδρική εβδομάδα μόδας, αφού υπήρχε έμπνευση είτε από τανίες είτε από τις ανάγκες του στρατού!

Ο οίκος «Dolce & Gabanna», εμπνεύστηκε τη νέα του κολεξιόν από την ταινία του Τορνατόρε «Μπαάρια», η οποία αναφέρεται σε ένα ιταλικό χωριό στην περιοχή του Παλέρμο, στη Σικελία, όπου έζησε έως τα 28 του χρόνια ο σκηνοθέτης. 

Ενώ ο οίκος «Burberry», περιελάμβανε μεταξύ άλλων μια «στρατιωτική» ενότητα, στην οποία παρουσιάστηκαν ζιβάγκο, πουπουλένια μπουφάν και γκαμπαρντίνες, στις οποίες αναμειγνύονταν το στρατιωτικό πράσινο, το χακί, το μαύρο, το μπλε και το μουσταρδί χρώμα, αλλά και στρατιωτικού τύπου ζώνες και μπότες. 

Φυσικά από τις επιδείξεις δεν έλειπαν οι οίκοι Prorsum, Jil Sander, Emporio Armani, Prada, Gianfranco Ferre, Roberto Cavalli, Bottega Veneta, Frankie Morello, Salvatore Ferragamo και Vivienne Westwood, Enrico Coveri, Dirk Bikkembergs, Gucci, John Richmond, Etro, Byblos, Versace και Alexander McQueen και D-Squared!

Η ανδρική εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο ολοκληρώθηκε την Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, με highlights της ημέρας  την εμφάνιση του τραγουδιστή των Tokio Hotel, Bill Kaulitz, στο fashion show των DSquared.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε