Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Δήμητρα επιστρέφει με τη συνέχεια της ιστορίας της και χρειάζεται τη γνώμη σου

Η Δήμητρα επιστρέφει με τη συνέχεια της ιστορίας της και χρειάζεται τη γνώμη σου

Μέχρι και σήμερα δεν έχει κλείσει αυτό το παραμύθι που δεν ξέρω αν θα έχει happy or bad end.

Γεια σας!

Πριν αρκετό καιρό είχα γράψει κι εγώ την ιστορία μου… [Δες το love story εδώ]

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας!

Μέχρι και σήμερα δεν έχει κλείσει αυτό το παραμύθι που δεν ξέρω αν θα έχει happy or bad end.

Τελικά δεν πήγα να τον βρω και σεβάστηκα την επιθυμία του να μείνω μακριά του όσο δύσκολο κι αν ήταν για μένα. Μετά από ένα χρόνο χωρισμού, έκανα σχέση με ένα άλλο παιδί προσπαθώντας να πείσω τον εαυτό μου ότι τον ξεπέρασα και ότι είμαι έτοιμη να προχωρήσω γιατί έτσι έπρεπε κτλ. κτλ.

Με λίγα λόγια έπλασα έναν δικό μου κόσμο κοροϊδεύοντας πρώτα από όλα εμένα. Καθώς προσπαθούσα να προσαρμοστώ στη νέα σχέση επέστρεψε ο πρώην για να μου πει ότι δεν με ξεπέρασε, να ξαναπροσπαθήσουμε, ότι θα ερχόταν Κύπρο μόνιμα και θα ήθελε να είμαι η μάνα των παιδιών του.

Εγώ θέλοντας να είμαι σωστή (όσο γινόταν) του είπα ότι ήμουν σε σχέση… και τότε άρχισε να βρίζει τη νέα μου σχέση, να με κατηγορεί ότι εγώ ευθύνομαι που φτάσαμε ως εδώ και δεν τον αγάπησα ποτέ επειδή εγώ προχώρησα ενώ αυτός όχι.

Άφησα τα πράγματα να ηρεμήσουν για λίγες μέρες και να τα βρω με τον ευατό μου. Χώρισα με το άλλο παιδί και επιδίωξα να του μιλήσω. Του είπα ότι νοιάζομαι για την ευτυχία του ή καλύτερα την ευτυχία μας κι ότι θα κάνω τα πάντα για αυτό. Η απάντησή του ήταν ότι παρεξήγησα τις προθέσεις του κι απλά επικοινώνησε μαζί μου μόνο για να δει αν είμαι καλά.

Πάλι στα ίδια. Με είχε κάνει block από όλα τα μέσα επικοινωνίας που είχαμε κι αν του έστελνα κάτι ποτέ δεν είχα απάντηση.

Τότε προσπάθησα να αφήσω όσα με πλήγωναν στο παρελθόν και επικεντρώθηκα στην καριέρα μου, καθώς πήρα και την απόφαση να φύγω στο εξωτερικό και δεν τον ξαναενόχλησα, αλλά ούτε τον ξέχασα.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε