Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Η “Ηλέκτρα” από το “Νησί” μιλά στο TLIFE για τη ζωή στη Σπιναλόγκα!

Η Κατερίνα Μισιχρόνη μίλησε στο TLIFE για το ρόλο της “Ηλέκτρας” στο “Νησί”, τα γυρίσματα στην Κρήτη και τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

Την γνωρίσαμε μέσα από τη νεανική σειρά “Γ4” και μας συγκινεί με το ρόλο της “Ηλέκτρας” που ενσαρκώνει στο “Νησί”. Ο λόγος για την Κατερίνα Μισιχρόνη, τη φωνή της Σπιναλόγκας που καθηλώνει το κοινό μέσα από την ανιδιοτελή αγάπη της για τον Δημήτρη στο νησί.

Η Κατερίνα μίλησε στο TLIFE για την εμπειρία της στα γυρίσματα στην Κρήτης, το ρόλο της “Ηλέκτρας” και τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια.

Πες μας λίγα λόγια για το ρόλο σου στο Νησί.

Η Ηλέκτρα είναι ένας ρόλος που έχει γράψει η Μιρέλλα Παπαοικονόμου και δεν υπήρχε στο βιβλίο της Victoria Hislop. Το ενδιαφέρον που έχει αυτός ο ρόλος είναι πως η “Ηλέκτρα” είναι μια γυναίκα που δεν διστάζει να φθάσει στην αυτοθυσία και αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα, μέσα στο κλίμα που επικρατεί στη Σπιναλόγκα. Ο έρωτας της με τον Δημήτρη είναι μια ιστορία που γεμίζει αισιοδοξία και “φωτίζει” το νησί.

Τι θαυμάζεις στην “Ηλέκτρα”;

Το γεγονός της απόλυτης αυτοθυσίας είναι αυτό που θαυμάζω στην ηρωίδα….

Ποια ήταν η πιο συγκινητική στιγμή στη σειρά;

Για ‘μένα η πιο δύσκολη και συγκινητική στιγμή, ήταν η σκηνή της αυτοκτονίας. Και όλη η πορεία που περπάτησα μέσα από το νεκροταφείο για να φθάσω στο γκρεμό και λίγο πριν φύγω από το σπίτι. Μάλιστα, λίγο πριν τη σκηνή της αυτοκτονίας που παίρνω τη ζακέτα για να φύγω, ήταν τόσο παράξενα φορτισμένο το κλίμα που υπήρξε νεκρική σιγή και ένιωθα πως όλο το συνεργείο είχε συντονιστεί απόλυτα. Γυρίσαμε τη σκηνή μια, δυο φορές, επικράτησε παύση και μετά ένα μεγάλο “Μπράβο”. Αυτό με συγκίνησε.

Διάβασε εδώ όλη τη συνέντευξη

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε