Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Η κόρη της “Άννας” και η “Αλέξις” από το “Νησί” μιλούν αποκλειστικά στο TLIFE!

Μάθε τα πάντα για την νεαρή ηθοποιό που υποδύθηκε την 17χρονη Σοφία Βανδουλάκη που καθήλωσε το κοινό !

Η Ευγενία Δημητροπούλου επέστρεψε στο τελευταίο επεισόδιο του ”Νησιού” ως κόρη της ”Σοφίας” και εγγονή της “Άννας” και μίλησε στο TLIFE για τα συναισθήματά της τώρα που ολοκληρώθηκε η πιο ακριβή και καλογυρισμένη παραγωγή της ελληνικής τηλεόρασης. Επιπλέον, μας αποκάλυψε τι έκαναν όλοι οι συντελεστές κατά τη διάρκεια προβολής του τελευταίου επεισοδίου, αλλά και μετά!

Το ”Νησί” έριξε την αυλαία του χθες… Ποια τα συναισθήματά σου ύστερα από την συμμετοχή σου εκεί;

Ήταν για μένα μία πάρα πάρα πολύ ωραία εμπειρία, είχα την ευκαιρία να ζήσω πάρα πολύ ωραίες στιγμές! Ήμουν περίπου 14 μήνες κάτω, στην Κρήτη. Τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα, γιατί μπορεί εμείς να έχουμε ολκληρώσει τα γυρίσματα αρκετό καιρό, όμως σήμερα αποχαιρετάμε το ”Νησί” μαζί με τους τηλεθεατές… Σίγουρα νιώθω νοσταλγία γι’ αυτό το ταξίδι και συγκίνηση, που αυτό τελειώνει, αλλά από την άλλη, αισθάνομαι μεγάλη χαρά που το έζησα, που είχε τόσο μεγάλη επιτυχία και τ’ αγάπησε ο κόσμος.

Για τα γυρίσματα στην Κρήτη, την αύρα των ηθοποιών που πρωταγωνίστησαν στην πιο πολυσυζητημένη σειρά των τελευταίων χρόνων και τα διδάγματα που έδωσε η σειρά μίλησε η κόρη της Άννας από το “Νησί”. Η τηλεοπτική Σοφία Βανδουλάκη, ένας από τους πιο τραγικούς ρόλους στην επιτυχημένη σειρά του Mega που μαθαίνει στα 17 της χρόνια ότι δεν είναι κόρη της Μαρίας, αλλά της Άννας Πετράκη, ξεδίπλωσε χθες το κουβάρι της δικής της ιστορίας και καθήλωσε το κοινό.

 

Η 22χρονη Νεφέλη Κουρή που υποδύθηκε την “Σοφία Βανδουλάκη” μίλησε αποκλειστικά στο TLIFE για τη συμμετοχή της στο “Νησί”, που αποτελεί και την πρώτη επαγγελματική της δουλειά, τη γνωριμία της με την Victoria Hislop και τα γυρίσματα στην Κρήτη.

  

Πώς ήρθε η συνεργασία σου με το “Νησί”;

 

Σπουδάζω στη Δραματική Σχολή στο Ωδείο Αθηνών και εκεί έχουμε μαθήματα υποκριτικής. Όταν ζήτησαν στον κ. Κουτσομύτη να προτείνει μια ηθοποιό για το ρόλο, εκείνος με πρότεινε και έτσι έγινε η πρώτη επαφή. Είχα παίξει και για λίγο στα “Ματωμένα Χώματα” και με θυμόνταν. Έψαχναν να βρουν μια μελαχρινή κοπέλα που να δείχνει λίγο μικρή και ξεκινήσαμε τις πρόβες. Πήγα για δυο μέρες στην Κρήτη και έκανα αρκετά δοκιμαστικά. Έγινε πολύ δουλειά με τον σκηνοθέτη, τον Θοδωρή Παπαδουλάκη και το είδα περισσότερο σαν μάθημα. Μετά τα δοκιμαστικά πέρασαν 3 μήνες μέχρι να με ειδοποιήσουν, αλλά τελικά με διάλεξαν για το ρόλο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε